Stirile din ziua: 26 decembrie 2019

Sorin Grindeanu

Sorin Grindeanu prelungeşte suspansul: se mai gândeşte la o revenire în politică

Sorin Grindeanu prelungeşte suspansul: se mai gândeşte la o revenire în politică

Premierul Ordonanţei 13, Sorin Grindeanu, (re)apărut oficial alături de un partid, spune că e mândru de ceea ce a realizat deja la ANCOM, dar nu ar putea exclude şi o revenire în politică. El a evitat să pronunţe numele PSD, vorbind doar despre stânga politicii. Dacă revine în politică, acest lucru sigur va fi anunţat, acasă, la Timişoara.

dogariu, simonis, raducanu

Şedinţă la PSD Timiş, cu Sorin Grindeanu invitat special. Dogariu, noul preşedinte executiv, Răducanu – secretar general

Sub atenta supraveghere a fostului premier Sorin Grindeanu, actualmente “apolitic”, la PSD Timiş s-au stabilit, a doua zi de Crăciun, noii lideri ai filialei. Astfel, după Alfred Simonis care a preluat deja funcţia de preşedinte, Eugen Dogariu a fost “uns” preşedinte executiv, în timp ce funcţia de secretar general îi revine lui Sebastian Răducanu.

Cladiri nerenovate

Proprietarii clădirilor istorice nerenovate din Timişoara primesc „cadou” de Crăciun supraimpozitări imense

Ultima şedinţă de plen a Consiliului Local Timişoara a adus un „cadou” nedorit pentru peste o sută de proprietari de clădiri istorice din întreg oraşul. Acestea vor fi supraimpozitate cu până la 500 la sută, pentru că deţinătorii au refuzat să răspundă apelurilor primăriei, de a le reabilita.

timisoara saracens

Doi dintre jucătorii de la Timișoara Saracens, printre Superlativele 2019

Mihai Macovei şi Ionel Melinte au fost aleşi cei mai buni jucători români ai anului 2019, a anunţat Federaţia Română de Rugby, pe site-ul său oficial. Mihai Macovei, jucător la Colomiers, în Franţa, a fost votat cel mai bun rugbyst român din străinătate, iar Ionel Melinte, care în 2019 a evoluat la CSA Steaua şi Timişoara Saracens, a fost desemnat cel mai bun jucător din campionatul intern.

Nicolae Robu

“Aşa sală ne trebuie nouă?”. Primarul Robu face noi exerciţii de imagine, cu răspunsuri ciudate la sondaje pe Facebook

Aflat probabil în minivacanţa de Crăciun, primarul Nicolae Robu nu se mai opreşte din convocat sondaje cu răspunsuri gata oferite pentru fanii săi selectaţi de pe Facebook. Unul dintre acestea se referă la viitoarea sală polivalentă pe care Compania Naţională de Investiţii ar urma să o ridice la Timişoara.

Editorial de Eugen Sasu

Nu mai plânge, Ionele, plânsul e dă formă/Jeana nu e moartă…

Mihai Mărgineanu cânta de ți se rupea inima și ne povestea cum „Jeana nu e moartă, ci Jeana se transformă”. Așa și cu PSD-ul. PSD nu e mort. El nu va fi mort niciodată, atâta vreme cât statisticile europene ne vor arăta că mai avem cetățeni cu buda în fundul curții într-un procent peste pragul electoral de intrare în Parlament. Iar dacă nu e mort, vorba lui Mărgineanu, el se transformă.

Top