Stirile din ziua: 8 decembrie 2019

duelul leilor

Punct ochit, punct lovit. Leii din Banat, victorioși în faţa leilor din Bănie

Punct ochit, punct lovit. Leii din Banat, victorioși în faţa leilor din Bănie

Super-evoluție pentru SCM Timișoara pe terenul lui SCM U Craiova, în runda a doua a returului primei faze a campionatului. Cu un moral bun după dubla victorie din Cupă contra Galațiului, dar mai ales după succesul muncit de la Pitești, trupa lui Dragan Petricevic a dominat partida din Bănie și s-au impus categoric, 84-69.

Podul Dragalina

S-a convins la faţa locului. Nicolae Robu insistă pentru semafoare la Podul Dragalina

După ce i s-a spus de mai multe ori că la Podul Dragalina sunt mari probleme cu circulaţia auto, primarul Nicolae Robu s-a convins pe proprii ochi că acolo e un potenţial loc de accidente grave. În concluzie, el a cerut instalarea şi funcţionalizarea cât mai rapidă a semaforizării intersecţiilor de la acel pod.

„Mândru mi-s că-s bănățan”: elevi în costume populare au recitat poezii în grai la Școala nr. 30/ Foto

La Școala nr. 30 din din Timișoara a avut loc a șasea ediție a concursului „Mândru mi-s că-s bănățan”. Peste 150 de elevi au participat la eveniment, au purtat costume populare autentice și au recitat poezii în grai bănățean. Concursul județean de recitare în grai ,,Mândru mi-s că-s bănățan” a ajuns la a șasea ediție.

Nicolae Robu pe Centura Sud

Primarul Nicolae Robu pune presiune, inclusiv pe guvern, în problema Centurii Sud: E inadmisibil să fim ignoraţi

Nicolae Robu revine în prim-plan cu problema demarării lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timişoarei. Într-o scăpare, probabil doar de exprimare, el a luat la rost guvernul pentru că nu a fost emisă nici acum hotărârea de realizare a expropierilor pe traseul şoselei.

Ludovic Orban si Nicolae Robu

Guvernul Orban loveşte în doi importanţi colaboratori ai primarului Nicolae Robu

Premierul Ludovic Orban a declarat că este de acord cu interzicerea cumulului pensiei cu salariul din sistemul de stat. O astfel de lege a fost anunţată de ministrul Muncii, Violeta Alexandru. În Timişoara, legea guvernului liberal ar lovi în doi dintre cei mai apropiaţi colaboratori ai primarului Nicolae Robu, respectiv cei doi şefi ai Poliţiei Locale.

Dr. Albert Korozsi

Dr. Albert Korozsi: igienizarea profesională

Igienizarea profesională este etapa esenţială pentru a începe tratamentele stomatologice şi reabilitările orale de la simplu la complex. Igienizarea profesională cuprinde îndepărtarea plăcii bacteriene şi tartrului, care se poate face cu ajutorul aparatului cu ultrasunete sau manual cu instrumentar specific (scalers), periajul profesional cu periuţe şi paste şi ulterior air-flow cu pulbere de bicarbonat.

Case colorate în Timiș. Acasă în Banat: Suntem aproape de a găsi locul potrivit pentru Color the Village 2020!

Cei de la Acasă în Banat sunt gata să aleagă satul care va fi colorat în anul 2020 de voluntari. Au primti propuneri de la comunitate și acum au de ales între ultimele trei. Dintre acestea vor alege locul unde casele vor fi colorate de voluntari. Cei de la Acasă în Banat au mai făcut

Editorial de Eugen Sasu

Șmecherul, nu cetățeanul onest, prima grijă a primarului liberal Nicolae Robu

Cândva ne plângeam împreună cu reprezentanții opoziției, printre care și liberalii, de profunda nedreptate ce i se face cetățeanului corect, plătitor de taxe și decent în conviețuirea cu ceilalți membrii ai societății atunci când puterea decide din punct de vedere al codurilor penale, a recursului compenstoriu, aproape doar în favoarea infractorilor. Am discutat trei ani

Incendiu devastator, pompierii acționează în forță/FOTO

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Timiș, a primit, la ora 21:15, o solicitare pentru lichidarea unui  incendiu la o casă din localitatea Salciu Nouă, comuna Pișchia. La fața locului s-au deplasat 3 autospeciale de stingere cu 15 pompieri și 2 autospeciale de stingere cu 10 voluntari de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Recaș.

Top