Stirile din ziua: 15 decembrie 2019

Klaus Iohannis, la Timișoara

Klaus Iohannis la Timişoara. Programul vizitei

Klaus Iohannis la Timişoara. Programul vizitei

Preşedintele României, Klaus Iohannis, se va afla luni la Timişoara, pentru a lua parte la unele dintre acţiunile dedicate Revoluţiei din decembrie 1989. Şeful statului va sosi în capitala Banatului după-amiază, urmând să participe la mai multe ceremonii.

sala polivalenta

Viitoarea sală polivalentă de la Timişoara are studiu de fezabilitate

Nicolae Robu, primarul Timişoarei, insistă că lucrările la noua sală polivalentă a oraşului vor demara în cursul anului viitor, dar fără să aibă vreo garanţie în acest sens. Singura certitudine în acest proiect este că cei de la Compania Naţională de Investiţii au realizat studiul de fezabilitate al sălii.

pod peste Mures

Acuzaţii grave: Reparaţiile de pe autostrada Lugoj – Deva, doar pentru a acoperi orgoliul politicienilor

Asociaţia Pro Infrastructură acuză Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), dar şi noul ministru al Transporturilor, că doreşte să-şi ascundă propriile greşeli şi sub noua guvernare. Asociaţia arată că lucrările efectuate pe lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva, la podul peste Mureş, nu sunt deloc grave, aşa cum spune CNAIR, iar intervenţia este doar una banală, fiind doar o operaţiune de imagine.

Consiliul Județean al Elevilor: soluții pentru combaterea bullying-ului în școli

Bullying-ul este atitudinea agresivă, intenționată, cu scopul de a provoca suferință. Un comportament ostil, de excludere și de luare în derâdere a cuiva, de umilire. Se întâmplă în școli! Consiliul Județean al Elevilor Timiș are o „trusă” (toolkit) de intervenție. Bullying-ul este un fenomen care naște suferință, iar din păcate se manifestă din ce în

Bărbat de 52 de ani dispărut din Timișoara. Sunați la 112 dacă l-ați văzut!

Un bărbat de 52 de ani a dispărut din Timişoara. În 13 decembrie, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizaţi despre dispariţia unui bărbat din urbea de pe Bega. În 27 noiembrie, Pavica Horațiu ar fi plecat de la domiciliul său din Timişoara, iar până în prezent nu a mai revenit. Semnalmente: înălțime 1.75

Editorial de Eugen Sasu

1. Câte cuie și-a bătut în talpă N. Robu? 2. Ce-a făcut PSD Timiș ca alegătorii să nu devină fraierii organizației Arad?

Când nimeni nu l-a întrebat de sănătate și omul chiar duduia din acest punct de vedere, Nicolae Robu a venit în fața timișorenilor să-și forțeze norocul. A zis atunci că după instalarea Guvernului Orban totul va exploda de atâta bine în Timiș. Cu motoarele la maximum, județul și municipiul se vor dezvolta în forță, nemaifiind

onicomicoza

Laserul pentru ciuperca unghiei (onicomicoza) – o noutate la DermaSkin şi în Timişoara

O noutate în materie de aparate medicale atât la centrul DermaSkin, cât şi în Timişoara, este laserul pentru tratarea onicomicozei. Tratamentul cu laser pentru ciuperca unghiei a devenit din ce în ce mai solicitat în cadrul centrului de dermato-estetică, având în vedere nevoile pacienţilor care au trecut pragul până acum.

Top