Cum au intrat la apă podurile noi ale lui Robu de frica procurorilor

Nicolae Robu la Podul Dragalina

Nicolae Robu la Podul Dragalina

În cunoscutul său serial electoral „Vorbe, nu fapte”, Nicolae Robu vorbeşte şi despre patru poduri noi pe care le-ar fi făcut la Dragalina şi Eroilor. „PATRU NOI PODURI AU FOST CONSTRUITE, UNUL ÎN AMONTE, UNUL ÎN AVAL DE FIECARE DINTRE PODURILE VECHI, DRAGALINA ȘI EROILOR, LIPITE DE ACESTEA, PENTRU CA ACESTEA SĂ DEVINĂ AȘA CUM LE VEDEȚI!”, a scris chiar recent Robu pe pagina sa de Facebook.

Dacă cineva îi atrăgea atenţia că nu poate fi vorba de poduri noi, ci eventual lucrări de reabilitare, atâta timp cât podurile existau şi înainte, Robu se enerva şi acuza de “hatereală” pe oricine nu vedea că acestea sunt nou-nouţe.

Ei bine, zilele trecute, Inspectoratul de Construcţii, într-o adresă trimisă timişoreanului Mugur Şerdean, arată că la Dragalina nu există autorizaţie de construire, motiv pentru care s-a făcut o plângere penală. De menţionat că, inclusiv pentru lucrări de reabilitare, nu doar pentru o construcţie nouă, e necesară această autorizaţie de construire.

În acest moment, Robu a ajuns între Scila şi Caribda. Dacă se încăpăţânează s-o dea înainte cu podurile noi, va avea probleme cu procurorii. Dacă spune că nu e niciun pod nou, se dovedeşte că a minţit electoral timp de mai bine de un an de zile. Şi nu e vorba doar de voturi, dar şi de imensa sa vanitate.

Ce face Robu în această situaţie ingrată în care s-a băgat de unul singur? Ce ştie mai bine. Îi înjură pe ziarişti şi pe cei de la Inspectoratul de Construcţii, pe motiv că ar fi PSD-işti. De autorizaţie de construire admite prin tăcere că nu există. Sunt podurile noi totuşi? De această dată încearcă o eschivă afirmând că ba sunt noi, ba vechi. Nu ştiu cum va evolua cazul din punct de vedere penal.

Dar îmi închipui discursul lui Robu în faţa judecătorilor, dacă acest lucru se va întâmpla: „Stimată instanţă, doar mă ştiţi, mă ştie toată Timişoara. Sunt megacinstit şi ultralegalist. În opt ani am făcut cât n-au făcut alţii în 100 de ani. Am dezvoltat Timişoara în forţă, am făcut drumuri şi pasaje, stadioane şi parcuri, şcoli şi grădinţe, cluburi şi terase, centură ocolitoare, autostradă pentru biciclete şi mai pot să spun. Sunt doctor honoris causa şi academician la Academia Oamenilor de Ştiinţă. Să vă spun ce am făcut şi ca rector la Politehnică?”.

Întrerupt de judecători şi rugat să revină la subiect, Robu ar mai spune: „Stimată intanţă, orice om ştie că acolo nu sunt poduri noi, doar se trecea Bega şi înainte. Aşa că nu era nevoie de autorizaţie de construire. Chestiunea cu patru poduri noi a fost doar pentru fraieri, pentru timişoreni, ca să mă mai voteze încă o dată. Dar orice om poate vedea că nu e niciun pod nou acolo. Doar mă ştiţi, sunt megacinstit şi ultralegalist”.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

6 comentarii pentru acest articol

anofelul de Bocsig a spus: (iulie 29th, 2020 at 15:42 )

Institutul de diagnosticare si tratament al bolilor mintale este destinatia recomandata acestui individ.

hellhole a spus: (iulie 29th, 2020 at 19:37 )

Un clovn mai mare, un mincinos si mitoman fara pereche!
CIne mai crede in ce spune baronul Munchhausen!?

mitica a spus: (august 2nd, 2020 at 08:10 )

mai cretinoizilor, podurile sunt pentru Timisoara nu pentru Robu. atat de idioti sunteti? in tampenia voastra de a arunca cu laturi asupra unuia sau altuia pierdeti din vedere interesul comunitatii. de fapt nu va intereseaza decat sa mai scoateti niste bani de la unul sau altul. sper sa dati acest mesaj nu sa-l stergeti. maciuca aia de la voi ti-a dat papicii si s-a combinat cu pacaliciul ala de la pressalert. cam asta e nivelul vostru.

Petrus a spus: (august 2nd, 2020 at 11:41 )

„Ei bine, zilele trecute, Inspectoratul de Construcţii, într-o adresă trimisă timişoreanului Mugur Şerdean, arată că la Dragalina nu există autorizaţie de construire, motiv pentru care s-a făcut o plângere penală.”
Din cate-mi amintesc, nici podul Michelangelo, nu are toate autorizatiile si totusi functioneaza de 50 de ani, deservind cu succes cele doua zone separate ale orasului, de prezenta canalului Bega.
Se pare ca a devenit cliseu peste decenii cu „Informatia” asta despre lipsa „autorizatiilor”.Suntem totusi in lumea balcanica, unde „autorizatia”, este una din schemele traditionale, uzitate din cand in cand de catre birocratii, cu program fix de 8 ore la locul de munca, unde munca este activitate secundara si oprionala in cadrul inspectoratelor, in cele mai multe cazuri, sinecuri ale partidelor aflate la putere, pentru a-si justifica prezenta si salariile, de cele mai multe ori, umflate si prea putin meritate. In aceeasi ideie, functioneaza si institutia sora, aia cu monumentele, unde reabilitarea orasului, plange de comoditatea din „schema”.
La urma urmei, „documentarea”, costa si dureaza cam tot atata cat dureaza si costa incompetenta, pe care nimeni nu si-o asuma.
Cu alte cuvinte: chiar daca inspectoratul a fost luat pe nepregatite si nu face precizari despre termenele legale in care trebuiau eliberate avizele, podurile exista si ne bucuram ca putem circula pe ele.

VictorD. a spus: (august 3rd, 2020 at 03:09 )

Corect mitică și Petrus.Două comentarii cu cap. Cei doi de mai sus :anofelul de Bocsig și hellhole ar trebui să-și trimită comentariile celor care îi plătesc să o ardă aiurea pe net cu comentariile lor de rahat. Că autorizație că nu,când stau boii lateral de pod și aruncă o privire spre pod,oare văd ce au văzut și înainte de a fi gata ? Se circulă la fel ? Arată la fel ? Îi faceți un bine lui Robu prin tâmpeniile care le debitați nu doar aici, ci în toate gălețile de aruncat cu rahat plătite sau nu.Aș putea o zi întreagă să vă povestesc ce se cere pentru o renovare de fațadă și acoperiș în zona centrală de către răhățeii (sinecuriști ) de la birourile amintite mai sus, pe bună dreptate.

Dominic a spus: (septembrie 10th, 2020 at 17:28 )

Sunt niste simple reabilitari care au avut un termen muuul prea mare de reabilitare … dar na in ultimul timp noi romanii in general am fost obijnuiti sa ne bucuram si la chestii minore …cat despre autorizatii…e jalnic , daca nici primaria nu e capabila sa lucreze corect 😉 ….dar na totul spre bine …scapam de pseudoprimarul asta pe 27 !!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute
L'architect du Beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Victorie de pus în ramă pentru CFR pe terenul campioanei

Surpriză frumoasă în etapa a doua din play-off, în prima ligă de futsal. CFR Timişoara a reuşit imposibilul şi s-a impus pe terenul campioanei, United Galaţi, formaţie neînvinsă până în acel moment. Partida din Sala Dunărea a fost echilibrată, dar bănăţenii au avut un plus de prospeţime şi inteligenţă pentru a ieşi învingători. Gazdele au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Victorie de pus în ramă pentru CFR pe terenul campioanei
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Angajaţii Horticultura lucrează de zor în Parcul Civic

Angajaţii societăţii Horticultura continuă lucrările de întreținere a Parcului Civic, pe măsură ce condițiile meteo permit acest lucru. Acest parc a fost preluat de societatea municipalităţii, în luna ianuarie, după ce Primăria Timişoara a refuzat să recepţioneze lucrările de mântuială executate de o firmă contractată de fosta administraţie.  În prima zi a săptămânii angajaţii Horticultura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Angajaţii Horticultura lucrează de zor în Parcul Civic
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se montează grinzile din Freidorf pe Centura Sud. Se toarnă deja asfalt pe unele porțiuni/Foto

Șoferii care folosesc ruta de intrare în oraș dinspre Sânmihaiu Român – strada Polonă, vor trebui să circule cu restricții în zona unde centura Sud supratraverseză șoseaua. Aceasta pentru că, veste bună, se montează grinzile de la pasaj. O altă veste, a fost turnat asfalt pe unele porțiuni din Centura Sud. Miercuri, 20 martie, începând...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se montează grinzile din Freidorf pe Centura Sud. Se toarnă deja asfalt pe unele porțiuni/Foto

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Fundația Art Encounters vernisează pe 28 martie expoziția „Lecții de grădinărit. 10 precepte pentru o grădină organică” a artiștilor Alexandra Boaru, Adrian Câtu, Lorena Cocioni, Pavel Grosu, Gwen (Emma Bădulescu), Catinca Malaimare, Lucian Popăilă, Victoria Sadovnic, Ioana Stanca și Ovidiu Toader. Curatoriată de Ami Barak, expoziția reunește cei zece artiști care fac parte dintr-o nouă...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Zece tineri artiști expun la Fundație Art Encounters, la Timișoara
Trei artiști stradali români și un artist islandez vor schimba aspectul comunei Foeni. Ea a avut la dispoziție un loc mai mult decât … interesant, pentru a-l transforma în gazdă pentru picture: stația de autobuz din localitate. Cea de-a doua rezidență artistic organizată de Asociația Miltonia, partenerul cultural al Consiliului Județean Timiș în cadrul proiectului...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O artistă română a pictat pe stația de autobuz din Foeni. Proiectul, parte al revitalizării Conacului Mocioni/Foto
Surpriză frumoasă în etapa a doua din play-off, în prima ligă de futsal. CFR Timişoara a reuşit imposibilul şi s-a impus pe terenul campioanei, United Galaţi, formaţie neînvinsă până în acel moment. Partida din Sala Dunărea a fost echilibrată, dar bănăţenii au avut un plus de prospeţime şi inteligenţă pentru a ieşi învingători. Gazdele au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Victorie de pus în ramă pentru CFR pe terenul campioanei
Angajaţii societăţii Horticultura continuă lucrările de întreținere a Parcului Civic, pe măsură ce condițiile meteo permit acest lucru. Acest parc a fost preluat de societatea municipalităţii, în luna ianuarie, după ce Primăria Timişoara a refuzat să recepţioneze lucrările de mântuială executate de o firmă contractată de fosta administraţie.  În prima zi a săptămânii angajaţii Horticultura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Angajaţii Horticultura lucrează de zor în Parcul Civic
Agenția de turism As Tour – Timișoara vă propune un început de toamnă reușit, alegând o ofertă de neratat: un sejur Antalya – Turcia în perioada 20 – 27 septembrie. Tarifele încep de la 590 euro de persoană într-un  hotel de patru stele Agenția de turism As Tour – Timișoara vă invită, de această dată,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Început de toamnă în Antalya, cu As Tour Timişoara
Liderii coaliției PSD – PNL au discutat în ședința de luni şi situaţia din Timiş, ajungând la un acord de principiu să sprijine candidați comuni la preşedinţia Consiliului Judeţean şi Primăria Timişoara. Potrivit acestei înţelegeri, coaliția ar urma să sprijine un candidat PSD la Consiliul Județean și un candidat PNL la Primăria Timişoara, acesta din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Coaliţia a discutat despre candidaţi comuni la Timiş. PSD ar urma să preia preşedinţia CJ Timiş
O firmă din București a primit contractul de dotare a Liceului Waldorf din Timișoara cu mobilier școlar nou. Valoarea înțelegerii cu Primăria Timișoara este de 708.000 lei plus TVA. Deocamdată, mobila nu prea are unde să fie instalată, încă se lucrează la noul corp de clădire al Liceului Waldorf unde acesta urmează să ajungă. Dotările...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O firmă din București va furniza mobila pentru viitorul corp al Liceului Waldorf din Timișoara
Primăria Timișoara, prin Direcția de Asistență Socială, va depune spre finanțare un proiect pentru un nou centru pentru persoane vârstnice, acesta urmând să fie situate pe strada Lorena. Proiectul „VITAL – vârstnici integrați activ în comunitatea locală din Timișoara” a fost aprobat de consilierii locali și vizează înființarea unui nou centru pentru persoanele vârstnice. Acesta...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara vrea finanțare pentru un nou centru destinat persoanelor vârstnice. Suma necesară, 7,8 milioane de lei
Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor a efectuat, în urma unei reclamații, un control la Cantina Liceului Tehnologic de Silvicultură și Agricultură “Casa Verde” Timișoara. În urma verificărilor, aici au fost descoperite mai multe probleme. Inspectorii OPC au identificate materii prime cu data limită de consum depășită, produsele fiind expirate, respectiv cu stare termică schimbată. Agregatele...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Protecția Consumatorilor a închis temporar cantina Liceului Silvic Timișoara/Foto
Top