Dominic Fritz anunţă o victorie în epopeea Casa Muhle. Învins în justiţie, proprietarul a finalizat lucrările

Proprietarul Casei Muhle a finalizat lucrările la monumentul istoric, iar o comisie din partea Primăriei şi a Direcției de Cultură va recepţiona lucrarea. Este aproape finalul unui lung şir de procese şi a intenţiei proprietarilor care s-au perindat de-a schimba arhitectura acestui imobil istoric al Timişoarei.

După ce a pierdut mai multe procese cu Primăria Timişoara, proprietarul Casei Muhle s-a conformat regulilor şi a finalizat lucrarea, anunţă primarul Dominic Fritz.

 “Epopeea Casei Mühle se apropie de final. Am câștigat definitiv în instanță împotriva proprietarului Casei Mühle, care a contestat executarea silită pentru amenda pentru întârzierea lucrărilor. Am cerut instanței să constate întârzierile și penalitățile care se impuneau pentru lipsa de respect și starea de degradare în care a stat imobilul mai mulți ani. Instanța a stabilit că trebuie să plătească 92.000 de lei. Proprietarul a contestat aceste penalități și a pierdut. După ce nu a plătit amenda, iar lucrarea a rămas în loc, am cerut executarea silită. Într-un final, presiunea a dat roade. Proprietarul a plătit prima tranșă de penalități și a declarat finalizarea lucrărilor”, a transmis Fritz

El a adăugat că, împreună cu Direcția de Cultură, municipalitatea va face parte din comisia de recepție și se va asigura că proiectul autorizat a fost respectat în întregime.

 

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

18 comentarii pentru acest articol

Reos a spus: (iulie 5th, 2023 at 20:38 )

Pe domnul profesor preacinstit și veșnic neștiutor nu la deranjat 8ani de zile nici o ilegalitate din iubita lui Timișoară după care plînge acum și el și PNL-ul ,mare mirare că nu este întrebat de nici o instituție a statului de sănătate.

Poli 21 a spus: (iulie 5th, 2023 at 22:05 )

Iar pe si mai cinstitul mult prea stiutor in toate nu il deranjeaza sa se impauneze cu merite pe care nu le are.

Costel a spus: (iulie 5th, 2023 at 22:38 )

@ Reos, probabil așteaptă să se prescrie. De cercetarea penală pentru poarta ucigașă se mai știe ceva? Totul e sub batista de pe țambal.

foaie verde a spus: (iulie 6th, 2023 at 02:34 )

@reos @costel lucrurile astea au fost începute pe vremea „domnului profesor”. în vremea idolului vostru friț doar s-a terminat ce s-a început atunci, fără să aibă dânsul vreun merit, dar ca de obicei se laudă ca și cum a făcut el rahatul praf. la fel cum face cu restul proiectelor moștenite. în 3 ani friț n-a făcut nimic pt tm. și oricât vă scremeți voi useriștii, adevărul rămâne. așa că mai ușor cu propaganda, că nu mai prinde

@... lobodă, gura taximetriștilor slobodă! a spus: (iulie 6th, 2023 at 08:16 )

Nici n-are cum să facă, băi dășteptule, cu-atâta prostime așezată de-a curmezișul schimbărilor. Destul că ține lucrurile pe linia de plutire, în vremurile astea. Ce plm vrei să-ți facă, autostrăzi suspendate peste oraș? #@%$%@ cu profesorul vostru de comunism, cu tot!
Și mai înțelegeți și voi, că nu toți timișorenii sunt useriști – unii sunt pur și simplu timișoreni! Și dintre useriști, cu mare certitudine, că doar 0,001 % participă la paradele gay (același procent ca la PSD și PNL ori AUR, numai că la ei se numesc poponari).

@foaie verde a spus: (iulie 6th, 2023 at 08:19 )

Dacă deja o dai cu propaganda vezi că preacinstitul de cluburi care funcționau pe șestache nu sa atins niciodată și acum întreabăte oare de ce pe cît cu panglicile tăiate la viaductul de la Iulius mall cu care nu a avut nimic de-a face,deci ai dreptate mai ușor cu propaganda pentru că lista este lungă.

Roman Vasile a spus: (iulie 6th, 2023 at 08:37 )

Lucrările de restaurare și de renovare la casa Muhle , au fost executate de către firma SC Restaurotim Construct SRL, al cărui proprietar este d-l inginer Roman Vasile , cu o experienta de 21 de ani în restaurarea clădirilor istorice.
Printre alte proiecte se numără Bastionul Theresia,Palatul Bruck,Palatul Neuhaus, Palatul Emer, Palatul Gemeinhardt și altele.

cetatean a spus: (iulie 6th, 2023 at 08:49 )

Da fratele meu. Tot ce a început Ciuhi e al domnului profesor că este important cine pune în practică și finalizează. Iar cele care le-a inițiat domnul profesor sunt mai importante pentru că el le-a intiat și nu e important cine le finalizează. Ce mai, dacă și a vorbit sau visat domnul profesor ceva e cel mai important.

Andrei a spus: (iulie 6th, 2023 at 09:55 )

Costel@ Da ce, Robu a tăiat poarta sa cada pe copii aia? Piedone la Bucuresti cum a fost declarat nevinovat pt. Colectiv! Vorbiți niște inepții fără sa va uitați în oglinda! Lasă că I bine la PMT cu lăbarii ăștia care nu sunt instare sa termine ce au lăsat ceilalți! Voi nu vedeți cita ura seamănă astia?

Goerg a spus: (iulie 6th, 2023 at 10:56 )

Iubitil pe Dominic .
E specialist. De cînd este primul gospodar(cre că 3 ani) NA reușit să termine bd. Cetății de nici 2 km chiar daca a spart și sparge in continuare străzile.
Iar alții au reușit să facă un Transfăgărășan in 4 ani
E PROSTI.
Ești deja de-al nostru Dominic.
Te mai votam încă 10 mandate

Costel a spus: (iulie 6th, 2023 at 11:13 )

@Andrei, am stat si m-am gandit daca sa paspund la ineptiile tale. Intrebare: cine a semnat autorizatia de constructie? Se presupune ca barem unul din clica ce l-a inconjurat s-ar fi priceput la inginerie, dar se pare ca to(n)ti erau cofetari, frizeri si alte meserii. Pai cum sa semnezi autorizatia de constructie ca primaru’, fara sa intrebi un inginer pe bune, nu pe Chisculita. Se pare ca esti specialist in microprocesoare (asta asa, sa te laud, sa nu-ti pun in fata ca esti ceva lingau), prieten cu Nasleu. Adica nu, ca si ala s-a dezis de robu. M-am prins, Sau esti Chisculita sau Diaconu. Ca numa’ astia au mai ramas in jurul robului, in afara de spalatii pe creier ce la- insotit in permanenta.

@Cyborghe Goerghe a spus: (iulie 6th, 2023 at 11:29 )

Du-te și te uită pe planul de lucrări de la Bd Cetății și vezi care-i graficul lucrării.
De terminarea tardivă a refacerii Fântânii cu Pești, ce zici?
Dacă tu crezi că condițiile construirii Transfăgărășanului sunt comparabile cu cele în care se repară Bd Cetății, înseamnă că ai doi neuroni. Chiar lăsând deoparte eforturile uriașe, condițiile mizere și zecile (neoficial sutele) de morți dintre cei înrolați obligatoriu la 18 ani în armată și trimiși pe șantier, tot obligatoriu.
Ceea ce se vrea ironie, în cazul tău, e prostie sinistră.

Baluba a spus: (iulie 6th, 2023 at 12:31 )

Ce optică de MITICI aveți !

Timisorean obiectiv a spus: (iulie 6th, 2023 at 14:52 )

Goerg ( sau Georg ? sau George ? ). Lucrarile pe Cetatii iau inceput in 28 iunie 2021 si au termen de executie, doi ani jumatate. Costa aproape 20 milioane eur bani, integral din bugetul local, adica din banii nostri ai timisorenilor. Doar ca idee cele doua pasaje Sapca si Jiul au costat 10 milioane eur ( impreuna ! )

Codruta Clenciu a spus: (iulie 6th, 2023 at 21:05 )

,, Chibițăm în contiunuare, ori ne oprim azi, aici? ,,

Codruta Clenciu a spus: (iulie 6th, 2023 at 21:07 )

Proiect în derulare, seară faină oamenilor@

Constantin a spus: (iulie 7th, 2023 at 01:42 )

Halal de restaurare la Palatul Bruck, deja cade in degradare, se cojeste ca o banana uitata in soare. A fost restaurat cu materiale de 2 lei, si-a umplut bine buzunarele acest asa zis domn profesor. Rusine!

Doru a spus: (iulie 7th, 2023 at 13:25 )

Păi în legătură cu ce a spus „foaia verde” de acord cu el,
dl frit se ocupa cu altele si anume sa sponsorizeze parade gay sa ii susțină etc,si sa se laude cu ce alți au început inaintea lui…o sa mai iese primar cand zboară porcul

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Administrația județeană a semnat acordul pentru finanțarea cumpărării unor microbuze școlare mai puțin poluante

Timișul va primi aproape 25 de milioane de lei, bani de la Administrația Fondului pentru Mediu, pentru cumpărarea de microbuze hibride, acestea vor fi folosite pentru transportul elevilor la școală. Consiliul Județean Timiș a semnat cu Administrația Fondului pentru Mediu contractul de finanțare pentru achiziția a 25 de microbuze hibride, banii fiind alocați prin Programul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Administrația județeană a semnat acordul pentru finanțarea cumpărării unor microbuze școlare mai puțin poluante
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

România, a dominat Europenele de culturism. Peste 100 de medalii obţinute, printre performeri şi o timişoreancă

La Campionatele Europene de culturism de la Santa Susana (Spania), România a câştigat 105 medalii: 53 de aur, 32 de argint şi 20 de bronz. În clasamentul pe naţiuni, România a strâns 119 puncte la categoria bodybuilding, 111 la fitness, 161 la master şi 148 de juniori. La final, sportivii Federaţiei Române de Culturism şi...
Citeşte tot articolul Citeste articolul România, a dominat Europenele de culturism. Peste 100 de medalii obţinute, printre performeri şi o timişoreancă
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Început de mai solicitant pentru pompierii militari, care au avut sute de intervenţii

În perioada 1-6 mai, pompierii militari din cadrul celor 7 subunități de intervenție ale inspectoratului au acționat în peste 400 misiuni pentru stingerea incendiilor, deblocarea sau salvarea persoanelor din medii ostile vieții și acordarea primului ajutor medical. În perioada 01-06.05.2024, echipajele medicale SMURD au fost solicitate să intervină în 327 misiuni desfășurate pentru acordarea asistenței...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Început de mai solicitant pentru pompierii militari, care au avut sute de intervenţii
dermaskin-orizontal

Economic vezi arhiva Economic

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au fost înregistrate, în martie, în București – 10.251, Ilfov – 4.230 și Timiș – 2.605, arată datele Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară. Județele cu cele mai puține imobile vândute în aceeași perioadă sunt Teleorman – 143, Covasna – 329...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

În perioada 1-6 mai, pompierii militari din cadrul celor 7 subunități de intervenție ale inspectoratului au acționat în peste 400 misiuni pentru stingerea incendiilor, deblocarea sau salvarea persoanelor din medii ostile vieții și acordarea primului ajutor medical. În perioada 01-06.05.2024, echipajele medicale SMURD au fost solicitate să intervină în 327 misiuni desfășurate pentru acordarea asistenței...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Început de mai solicitant pentru pompierii militari, care au avut sute de intervenţii
Timișul va primi aproape 25 de milioane de lei, bani de la Administrația Fondului pentru Mediu, pentru cumpărarea de microbuze hibride, acestea vor fi folosite pentru transportul elevilor la școală. Consiliul Județean Timiș a semnat cu Administrația Fondului pentru Mediu contractul de finanțare pentru achiziția a 25 de microbuze hibride, banii fiind alocați prin Programul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Administrația județeană a semnat acordul pentru finanțarea cumpărării unor microbuze școlare mai puțin poluante
La Timișoara vor fi organizate un număr de 50 de locuri unde vor putea fi amplasate materiale de afișaj electoral. Aici, partidele își vor putea prezenta candidații pentru alegerile locale și cele europarlamentare. Primăria Timișoara a anunțat că a stabilit locurile speciale de afișaj electoral. Cu ocazia desfășurării campaniei electorale pentru alegerea membrilor din România...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Au fost stabilite locurile de afișaj electoral de la Timișoara
Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) vă invită să participați la primul spectacol din turneul național ICONS. Show-ul pop-rock va avea loc joi, 9 mai 2024, la Casa Tineretului din Timișoara, iar intrarea va fi liberă (în limita locurilor disponibile). Modelarea muzicii unor nume „iconice” precum Michael Jackson, Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Guns N’ Roses sau Aerosmith...
Citeşte tot articolul Citeste articolul La Timișoara va avea loc un show pop-rock unic, pe muzica de Michael Jackson, Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Guns N’ Roses sau Aerosmith
La Campionatele Europene de culturism de la Santa Susana (Spania), România a câştigat 105 medalii: 53 de aur, 32 de argint şi 20 de bronz. În clasamentul pe naţiuni, România a strâns 119 puncte la categoria bodybuilding, 111 la fitness, 161 la master şi 148 de juniori. La final, sportivii Federaţiei Române de Culturism şi...
Citeşte tot articolul Citeste articolul România, a dominat Europenele de culturism. Peste 100 de medalii obţinute, printre performeri şi o timişoreancă
Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția de primar în comuna Dudeștii Noi, unde își are domiciliul fostul șef al organizației județene, Alin Nica. Fostul său viceprimar, Ioan Goșa, în perioada în care Nica era primar, face o schimbare bruscă și lasă PNL cu buzele umflate, trecând...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri
Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche, unde un autoturism a lovit un cap de pod. Consecinţele au fost tragice. Au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Caransebeș cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o descarcerare, o ambulanță SMURD, două ambulanțe ale Serviciului Județean de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte
Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au fost înregistrate, în martie, în București – 10.251, Ilfov – 4.230 și Timiș – 2.605, arată datele Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară. Județele cu cele mai puține imobile vândute în aceeași perioadă sunt Teleorman – 143, Covasna – 329...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar
Top