Povestea Agape artă&natură nu putea să rămână prea mult neobservată de cei ce promovează o cultură culinară de respect pentru natură și consumator.
Așa se face că Adalbert Marton a fost invitat ca delegat de către Slow Food International să fie voce a ce se întâmplă în România pentru a conserva biodiversitatea și pentru a lăsa o moștenire a naturii necontaminate de produse chimice a generației ce vine. Bineînțeles că s-a dorit de către Slow Food ca Adalbert să participe și cu vinurile pe care le produce la Silagiu în mica lui realitate viticolă pe care o deține. Așa se face, că din 25-27 Februarie, Agape artă&natură o să fie prezentă printre o mie de producători cu crezul comun de a face o agricultură sustenabilă, la salonul Slow Wine Fair de la Bologna.
Agape artă&natură deja s-a făcut cunoscută pe piața românească cu vinuri care să exprime cât mai bine teritoriul de unde provin. Vinurile sunt produse cu intervenții minime atât în vie cât și în cramă, un crez pe care Adalbert dorește să îl ducă cât mai departe.
„Când conceptul și drumul îți este clar și nu te abați de la ele chiar și când ai mii de piedici, e inevitabil să nu vină și ziua când lucrurile ce le-ai pus cap la cap sunt observate și apreciate. Mulțumesc Slow Wine că ați ales mică realitate viticolă de aici din vârful dealului de la Silagiu, ca să fie și o voce din părțile acestea a lumii. Slow Wine Fair Bologna 25-26-27 Februarie 2024 The International Fair for Good, Clean and Fair Wine. Ne vedem la Bologna să ciocnim pentru vinuri “curate”!”, a spus Adalbert Marton.
Comentarii prin facebook