Nicolae Robu se declară… neconflictual: ”Am convenit și cu conducerea locală asupra acestui aspect”

Robu pe centura

Nu a fost alături de filiala Timiș a PNL, a fost alături de șefii naționali ai PSD și PNL. Nicolae Robu s-a declarat atât de neconflictual, încât a preferat această variantă. El spune că a cerut să nu fie implicat în asemenea dispute.

Neimplicarea sa în diverse conflicte a fost cerută chiar de cel care speră la un al treilea mandat la conducerea Timișoarei. Cunoscut pentru atitudinea sa beligerantă, acum Nicolae Robu se declară a fi adeptul păcii depline.

Atunci când, la sfârșitul verii, începutul toamnei, așa cum și domnul președinte președinte Ciucă a relatat, am agreat să candidez din partea PNL, am pus o condiție, și anume aceea de a nu fi implicat niciodată în nicio dispută, niciun conflict, nicio luptă internă, nici locală, nici națională, și, nici măcar luptele cu alte partide în afară de USR, și sunt un consecvent. I-am explicat și domnului președinte Nica, pentru că am convenit și cu conducerea locală asupra acestui aspect și sigur a înțeles. Sunt total neconflictual. Eu sper că s-a remarcat asta de 3,5 ani”, a declarat, vineri, Robu.

Lucian Bode, considerat creierul acestei mișcări de unire cu forța a candidaturilor comune PSD – PNL, prezent, la rândul său, vineri la Timișoara, refuză să accepte că el ar fi artizanul.

Nu e adevărat, nu e adevărat, v-a spus domnul președinte  (n.r Ciucă) exact cum stau lucrurile. Trebuie să înțeleagă (n.r. Alin Nica) că sunt lucruri mai sus decât orgoliile personale”, a sublinat Bode.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

11 comentarii pentru acest articol

Reos a spus: (martie 22nd, 2024 at 20:55 )

Veșnic neștiutorul și ultracinstitul soarele și centrul universului trece la comedie ieftină,mult prea ieftină.

N-am înțeles de ce nu va fi implicat în nicio luptă, nicio dispută, niciun conflict (nici măcar de natură politică?) cu nimeni, în afară de USR!!!!!!!!!!!!!!!!! Ce ți-a făcut USR-ul? Ți-a furat brevetele pentru Windows1985 și WordlWideWeb ? Ca și cum ar zice Drag de Timișoara Total, mai puțin de 30 % dintre locuitorii ei.
Marca limitării intelectuale: să nu poți trece peste anumite lucruri.
Despre AUR n-a zis nimic și e firesc, din moment ce are discurs perfect compatibil cu al lor. Dar dacă vreodată un AURist va voi să urineze pe el, nu-i nicio problemă. Numai să nu treacă pe-acolo vreun USR-ist, că-i sare țandăra lu’ dom’ Rect.!!!

Radu a spus: (martie 23rd, 2024 at 01:26 )

Atat de neconflictual ca a uitat complet ca sufera de sociopatie si schizofrenie. Aproape ca il compatimesc dar nu ai ce sa cauti in politica cand stergi pe jos cu cetatenii de rand.

cetatean a spus: (martie 23rd, 2024 at 04:47 )

Cică sunt lucruri mai mari decât orgoliile personale. Păi măi ultra cinstitul lui pește prăjit, furtul în gașcă îți pare un lucru bun? Lipsa de doctrina și coloană sunt și astea bune? Ai aduce iar interlopii în Timișoara. Tu mergi cu toți nu pentru că ești non conflictual, nu ai coloană , ai merge și cu Putin. Ai face orice ca să mai ai ocazia te lauzi, ca primar, că ai dat zece. Hai sictir

Daniel a spus: (martie 23rd, 2024 at 06:34 )

Nu crede nimeni ca Robu s-a schimbat dupa 65 de ani, sa fim seriosi, ca doar s-a apucat de yoga si a urmat ceva tratament psihologic contra furiei. Acum nu este furios pentru ca ii convine situatia actuala in care cel care l-a inlocuit la conducerea filialei este in dizgratiile conducerii. Desi el nu a trebuit sa miste niciun deget, se considera razbunat. Dar nicio problema, isi va reveni dupa alegeri intr-un fel sau altul si garantat va avea mai multe meciuri cu Simonis si PSD decat ar fi avut cu Nica deoarece egoul robulian si-a pastrat proportiile intacte.
Cat despre tovarasul plagiator Bode, fost membru PDL, este destul de probabil sa fi fost initiatorul acestei mutari desi el afirma cum ii este obiceiul ca era adormit la momentul respectiv, posibil pe bancheta din spate a masinii SPP-ului.

Nemo a spus: (martie 23rd, 2024 at 07:01 )

Politica kwoiului, adică participă, da’ nu se bagă. Du-te la băi la Călacea tataie, că ale tale sunt reci de tot. Nu picioarele.
El și cu Nica, pisoi cu șefii din capitală și tigri cu cei din filială, au nimicit din fașă orice voce din partid în ultimii 12 ani, au promovat doar nulități și au îndepărtat orice posibil contracandidat, iar rezultatul este cel de astăzi, votam oameni și liste impuse de Ciucă și Ciolacu.

22 martie, Sf. mărturisitor Lae, Dezlegare la ură a spus: (martie 23rd, 2024 at 09:00 )

Liderii care au urât ba creștinii, ba ne-arienii, ba românii, ba Occidentul au ajuns mereu cu oiștea-n gard. Dar n-aveau, poate, dosar pe rol, ca Obersturmbannführerul Robu, care are și el, ca tot omul unter-schlau un motiv de hipersecreție biliară: USR. Bravo, măi, Lae! Arată-i tu nazistului Fritz cum se joacă fata! Și-ascultă de domnu’ Ciolacu, că-i om bătrân cu părul alb!

Mitza a spus: (martie 23rd, 2024 at 22:38 )

Voi stiti ca prostia se ia cam ca si virozele ? De-aia isi pun masca si cand fac poze ! Da vad aici ce scrieti….Mai, ia luati voi masca sa va reveniti ! Ca iar alegeti un fritzalau ! Ca asa ajungeti voi ca „afara”! Baaaa, destepati-va ! Alegeti d..acu un roman de-al nostru , neaos ! Ca o sa va….lgibitistii plus de va iese pe urechi ! In perioada virozelei nu v-au intepat destul?

@ia-ți bicicleta și umblă! a spus: (martie 24th, 2024 at 08:18 )

Da, vaccinarea a produs multă prostie, mai ales acolo unde nu a fost făcută.

CANAL a spus: (martie 24th, 2024 at 10:58 )

Dintre cei din imagini oare cam cati vor trece la AUR dupa alegerile din iunie? Sau poate vor face alianta cu AUR dupa alegerile din iunie. Da, cred ca mai degraba vor face alianta cu AUR, fiindca unii dintre astia sunt „meritocrati” si „urmasi ai bratienilor” de cand au „fuzionat” cu pedeleul. Pentru „stabilitate” bine’nteles. Ha ha ha. Si pentru continuarea „proiectelor” pe care le au pentru tara. Ha ha ha. Cati indivizi sunt in poze, tot atatea „proiecte” sunt. Fiecare cu al lui. Apropo, unde-i ministrul ala „grinda”, ca el ar fi fost bun la podurile centurii timisoarei. Parca era coleg cu Robu la peneleu, si cu Ciuca. Deosebit politician era, la fel ca astia. Pacat ca nu-l mai scot in fata la poze. Succesuri tuturor.

Lili a spus: (martie 25th, 2024 at 14:02 )

Un Robu dezichilibrat ca de obicei ! Hai „PA” cum spunea un înaintaș al coaliției rușinii !

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Alfred Simonis

Sala Video de la Prefectură ar putea fi gazda ședinței de guvern de la Timișoara

Surpriză în organizarea ședinței de guvern de la Timișoara. Întâlnirea ar putea avea loc în sala Video, aflată la sediul Prefecturii Timiș, și nu la sala Multifuncțională, așa cum se dorea inițial. Scandalul sălilor pentru găzduirea ședinței de guvern programate joi la Timișoara s-ar putea termina cu o surpriză. Discuțiile susținute, mai ales în contradictoriu,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sala Video de la Prefectură ar putea fi gazda ședinței de guvern de la Timișoara
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

SCM Politehnica Timișoara joacă pentru bronzul Campionatului Național de Tineret

Tinerii handbaliștii alb-violeți participă în aceste zile la turneul Final 8 al Campionatului Național de Tineret. Acesta se dispută la Plopeni, în sistem eliminatoriu. În sferturi, băieții în alb-violet au trecut de HC Buzău, cu 32-29 (18-12). Darius Bran a înscris 9 goluri și a dat 3 pase decisive, Turcitu și Burzo au punctat de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul SCM Politehnica Timișoara joacă pentru bronzul Campionatului Național de Tineret
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Începe marea asfaltare în comuna Moşniţa Nouă

Marţi a fost semnat contractul în vederea execuției lucrărilor de reparații cu asfalt a străzilor din comuna Moșnița Nouă. Aceste reparaţii fac parte în cadrul obiectivului ”REABILITARE STRĂZI, PARCAJE, TROTUARE, ACCESE AUTO, RIGOLE, CANAL TEHNIC, AMENAJARE ZONA VERDE” Valoarea contractului este de 𝟏.𝟗𝟕𝟑.𝟑𝟓𝟎,𝟗𝟑 𝐥𝐞𝐢, finanţarea fiind făcută de la bugetul local. Termenul de execuție a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Începe marea asfaltare în comuna Moşniţa Nouă
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând astfel trecerea la noua identitate de brand. Noua marcă reflectă responsabilitatea în fața comunității, angajamentul de a crea valoare pentru toți, de a fi o organizație axată pe sustenabilitate și economia circulară. ” Energia electrică ne însoțește constant în rutina...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Concursul prin care Florin Răvăşilă, fostul consilier personal al lui Nicolae Robu, a ajuns şef peste jumătate din patrimoniul Tmişoarei a fost anulat în instanţă. Trimis în judecată de DNA pentru şpagă, Răvăşilă a trecut acest concurs fără ca măcar să-şi scrie lucrarea. Primăria Timișoara a câștigat procesul de anulare a concursului în baza căruia...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Instanţa a anulat concursul prin care Florin Răvăşilă, omul lui Nicolae Robu, a ajuns stăpân peste patrimoniul Timişoarei
Surpriză în organizarea ședinței de guvern de la Timișoara. Întâlnirea ar putea avea loc în sala Video, aflată la sediul Prefecturii Timiș, și nu la sala Multifuncțională, așa cum se dorea inițial. Scandalul sălilor pentru găzduirea ședinței de guvern programate joi la Timișoara s-ar putea termina cu o surpriză. Discuțiile susținute, mai ales în contradictoriu,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sala Video de la Prefectură ar putea fi gazda ședinței de guvern de la Timișoara
Marţi a fost semnat contractul în vederea execuției lucrărilor de reparații cu asfalt a străzilor din comuna Moșnița Nouă. Aceste reparaţii fac parte în cadrul obiectivului ”REABILITARE STRĂZI, PARCAJE, TROTUARE, ACCESE AUTO, RIGOLE, CANAL TEHNIC, AMENAJARE ZONA VERDE” Valoarea contractului este de 𝟏.𝟗𝟕𝟑.𝟑𝟓𝟎,𝟗𝟑 𝐥𝐞𝐢, finanţarea fiind făcută de la bugetul local. Termenul de execuție a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Începe marea asfaltare în comuna Moşniţa Nouă
Deputatul PNL de Timiş Cosmin Şandru afirmă că, situându-se în primii trei contribuabili ai țării, Timişul are tot dreptul la  investiții serioase atât în județ, cât și în Timișoara. Ca atare timioşorenii şi timişenii nu trebuie să fie șantajați electoral ca să voteze un partid sau altul pentru a beneficia de fonduri guvernamentale.  El porneşte...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cosmin Şandru: Timișenii și timișorenii nu trebuie să voteze un partid sau altul pentru a beneficia de fonduri guvernamentale
Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând astfel trecerea la noua identitate de brand. Noua marcă reflectă responsabilitatea în fața comunității, angajamentul de a crea valoare pentru toți, de a fi o organizație axată pe sustenabilitate și economia circulară. ” Energia electrică ne însoțește constant în rutina...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand
Localitatea Otelec, găzduiește în această sâmbătă, un Concurs Internațional Gastronomic, în organizarea  Asociației Ótelek Magyarul Magyarokért. Evenimentul a ajuns la cea de a noua ediție și are loc în proximitatea fostului port din localitate. Cu această ocazie, STPT va oferi o cursă specială, navală, pe Bega, între Timișoara și Otelec. Evenimentul are caracter internațional, iar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cu vaporașul de la Timișoara la Concursul Internațional Gastronomic, la Otelec. Bucătarii din Serbia sosesc pe apă/FOTO
TRIAJ este un ecosistem cultural format din spații expoziționale, ateliere, conferințe, instalații, tururi ghidate și intervenții culturale, care constă în redeschiderea la Timișoara a unei versiuni reinterpretate a Muzeului Holocaustului din Odessa, instituție care nu mai funcționează de la începutul războiului din Ucraina. Proiectul își propune își propune să activeze zona de Nord-Vest a Timișoarei,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Expoziția-multimedia TRIAJ, versiunea reinterpretată a Muzeului Holocaustului din Odessa/FOTO
Top