Cartea lui Ciucă există! PNL Timiș anunță prezentarea oficială a cărții scrise de președintele partidului/Video

Volumul scris de Nicolae Ciucă, actualul președinte al Partidului Național Liberal, are acum un site și film de prezentare oficial, ne anunță reprezentanții filialei locale a liberalilor. Reclama la volumul ”În slujba țării”, alături de imaginea lui Ciucă, a fost prezentată intens pe billboard-urile de reclamă de pe mai multe drumuri încă din tipul campaniei electorale pentru alegerile locale, fiind chiar subiect de contestație electorală, cu interziceri și reveniri ale Birourilor electorale.

Îmi iubesc țara și nu uit nicio clipă că jurământul pe care l-am depus, ca ostaș în slujba României, e să îmi apăr patria. Și asta nu se face doar cu arma în mână. Se face cu inima curată și cu gândul că după noi rămân doar lucrurile bune pe care le-am făcut. Oriunde ne-am afla și oricât de tulburi ar fi vremurile pe care le trăim”, este motto-ul care stă la baza site-ului creat special pentru acest proiect editorial.

Prezentarea poate fi găsită pe internet, la adresa https://nicolaeciuca.ro/in-slujba-tarii/ .

Paginile acestei cărți sunt despre mine. Sunt gândurile mele despre ce a însemnat tranziția de la om de armată la om politic. Sunt despre viața mea, cea din spatele pupitrului, microfonului sau televizorului, despre experiențele mele personale și profesionale, dar și despre viziunea mea pentru România viitorilor ani”, este mesajul transmis de fostul militar, actual politician.

Odată cu pagina respectivă a fost realizat și un scurt filmuleț de prezentare.

 

 

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

5 comentarii pentru acest articol

Dan a spus: (septembrie 5th, 2024 at 12:49 )

Asta a batjocorit tara la greu. Nici sa duca o fraza pana la capat nu-i in stare. Ma uit ce generali au americanii, ucrainienii, cehul acela ce e presedinte, etc. Iar noi ne laudam cu tantalaul asta, cred ca tot Nato s-a minunat cum am putut trimite un astfel de individ la ei.

ChatGPT.com în slujba țării ! a spus: (septembrie 5th, 2024 at 13:39 )

„Patria noastră, România, nu este doar un loc pe hartă, ci este moștenirea pe care am primit-o de la strămoși, păstrată cu sânge și sacrificii de-a lungul secolelor. Este locul unde ne-am născut, am crescut și am învățat să fim români. Fiecare bucată de pământ, fiecare piatră și fiecare râu poartă în sine amintirea sacrificiilor celor care au luptat pentru libertatea și independența noastră.
Pentru noi, militarii, datoria față de patrie nu este doar o obligație scrisă în legi și regulamente, ci o chemare profundă, o onoare pe care o purtăm în sufletele noastre. A servi România înseamnă a ne pune viața în slujba idealurilor care ne definesc ca națiune: libertate, demnitate și suveranitate. În fața oricărei amenințări, fie ea internă sau externă, datoria noastră este să ne ridicăm în apărarea țării, fără ezitare, fără teamă, ghidați de curaj și de spiritul de camaraderie.
Datoria militară nu este doar o profesie, este un angajament de viață. Este o promisiune pe care o facem nu doar față de noi înșine, ci față de poporul român, față de familiile noastre și față de generațiile care vor veni. Prin pregătirea noastră zilnică, prin antrenamentele riguroase și prin disciplină, ne asigurăm că suntem gata oricând să răspundem chemării patriei.
Suntem conștienți că libertatea noastră a fost câștigată cu mari sacrificii și că nimic din ceea ce avem astăzi nu este garantat pentru totdeauna. De aceea, datoria noastră este să fim vigilenți, să fim uniți și să fim pregătiți să apărăm cu prețul vieții tot ceea ce iubim și prețuim.
Patria este mai presus de orice interes personal. În fața datoriei militare, toate ambițiile și dorințele individuale devin secundare. Ceea ce contează este binele colectiv, siguranța națională și viitorul României. Fiecare dintre noi, purtând uniforma Armatei Române, suntem chemați să ne facem datoria cu demnitate, onoare și loialitate.”

Merge, nu?

Un ostaș în slujba de prohodire a țării a spus: (septembrie 5th, 2024 at 23:48 )

Din perspectivă istorică, ajungerea lui Ciucă la vârf trebuie privită ca un simptom, necum ca o întâmplare. O „încununare” a haosului. El este simultan exemplul colapsului a trei sisteme:
– al armatei (cât de ușor se ajunge general!)
– al sistemului de educație-cercetare (prin teza plagiată)
– al politicului (prin neavenirea lui aproape completă la acest domeniu) și în special al ideii de liberalism românesc, indiferent de nuanțele lui doctrinare.
Puțini demnitari pe globul ăsta pot trece atât de natural și involuntar de la starea la somn la starea de stand up comedy. Și pe bani atât de mulți (ai noștri, binețnțeles). Păcat că e un umor negru, profund negru, care ne întunecă viitorul.

Radu a spus: (septembrie 6th, 2024 at 13:21 )

Motto:
“Țara arde și baba se piaptănă”
(Zicală românească)

Nicolae Ciucă nu-i în stare să articuleze două cuvinte si este greu de crezut că el ar fi in stare scrie o carte despre sine intitulată „Un ostaș în slujba țării”. De aceea, în cazul lui Nicolae Ciucă se potriveste perfect proverbul „Prostul nu e prost destul, dacă nu e şi fudul“.
(Vezi: https://www.catavencii.ro/un-impostor-in-slujba-tarii/)
Chiar în titlul cărții nepublicate „Un ostaș în slujba țării” afișat încă din luna mai pe panouri uriase care domină drumurile țării de parcă am fi în Coreea de Nord, s-a strecurat un pleonasm. Prin definitie, „ostaș” înseamnă o persoană care slujește în armata unei țări. De aceea, poate că înainte Ciucă trebuia să consulte „Dicționarul ortopedic” al colegei sale de partid Alina Gorghiu. (Ministra Justiției, Alina Gorghiu a făcut o gafă într-o emisiune radio, unde a încurcat termenii ”ortopedic” și ”ortoepic”: „Acum avem varianta de feminin la ministru, în dicționarul ORTOPEDIC și ortografic al Limbii Române”):
(Vezi: https://www.g4media.ro/video-alina-gorghiu-confuzie-ridicola-intr-o-emisiune-radio-referindu-se-la-doom-acum-avem-varianta-de-feminin-la-ministru-in-dictionarul-ortopedic-si-ortografic-al-limbii-romane.html)
Prin urmare, lăsând gluma de-o parte, expresia „Un ostaș în slujba țării”, este un pleonasm. Din acest motiv, dar si din altele, titlul cărții lui Ciucă netipărită încă ar putea fi formulat mai simplu simplu „Un ostaș”:
(Vezi: https://www.cotidianul.ro/un-ostas-si-cam-atat/)
Acum in clipul de promovare a cărții sale inexistente Nicolae Ciucă a optat pentru titlul ”În slujba Țării”, renunțând tocmai la ceea ce îl defineste „Un ostaș”. Apoi, pe cine interesează o carte cu aspecte din viata personală a ostașului Nicolae Ciucă , atâta timp cât intrând în politică, acesta s-a dovedit a fi o nulitate în calitatea de premier si de presedinte al senatului. Ba mai mult, individul Nicolae Ciucă mai are o uriasă problemă nelămurită legată de plagiatul tezei sale de doctorat, pentru care orice om politic onorabil ar trebui să facă un pas în spate, la fel ca în țările civilizate.
(Vezi: https://www.edupedu.ro/tag/plagiat-nicolae-ciuca/)
Constient ca nu are sanse sa ajunga in turul 2 , Nicolae Ciucă s-a oferit să renunțe la cursa pentru Cotroceni, dacă partidul găsește alt candidat mai bun.
(Vezi: https://adevarul.ro/politica/tensiuni-in-pnl-nicolae-ciuca-ar-fi-dispus-sa-2385810.html)

@Radu a spus: (septembrie 6th, 2024 at 15:47 )

Da’ de ce nu și-a pus înainte de a așeza în fotoliul de șef PNL această întrebare simplă: „Sunt eu oare cel mai bun din PNL și cel mai îndreptățit să ocup această funcție?” Ce gândire de militar e aia care-ți spune să sari din tranșee la atac și abia după ce ajungi în față cu inamicul te gângești că nu a fost cel mai bun moment de a ataca?
Dacă a jucat involuntar rolul de iepure pentru Ciolacu, e ca și cum la Nassyria toți Scorpionii roșii s-ar fi predat la prima adiere cu aromă de șaormă venită dinspre insurgenții irakieni. Pentru Ciolacu e perfect cu Ciucă, pentru că în turul 2 (în care Ciucă nu va ajunge), va avea voturile comunelor cu primari peneliști, la schimb cu menținerea PNL la guvernare. Dacă Ciucă se va juca cu polul dreptei, extinde compromiterea și asupra USR și tot PSD-Ciolacu câștigă.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

iuliustown-primark

Politica vezi arhiva Politica

Liberalii timișeni au votat, alături de colegii din întreaga țară, în unanimitate, să îl trimită pe Ciucă în lupta pentru funcția de președinte

Nicolae Ciucă a fost desemnat oficial candidatul PNL la funcția de președinte al României. Filiala Timiș ne anunță, la o zi de la eveniment, despre acest lucru și că la ședința respectivă au participat aproape 1.200 de delegați liberali din toată țara, printre care s-au aflat și delegația liderilor din Timiș, fără a preciza despre...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Liberalii timișeni au votat, alături de colegii din întreaga țară, în unanimitate, să îl trimită pe Ciucă în lupta pentru funcția de președinte
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Leii din Banat încep noua campanie din campionat la sfârșitul acestei săptămâni

Ultimele zile în care se umblă la retușuri și la integrarea noilor veniți. SCM winsed.swiss Timişoara este gata de un nou campionat. După perioada pregătitoare cu patru victorii și două eșecuri, trupa lui Dragan Petricevic a debutat oficial în Cupa României, unde a obținut o calificare în turul 3 al competiției, după 82-71 cu Steaua....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Leii din Banat încep noua campanie din campionat la sfârșitul acestei săptămâni
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal

Economic vezi arhiva Economic

Primăriile din Regiunea Vest au la dispoziție 52 de milioane de lei pentru investiții în școli și licee

Agenția pentru Dezvoltare Regională are la dispoziție peste 52 de milioane de euro pentru modernizarea școlilor și liceelor de stat, prin Programul Regional Vest. Acum, ghidul de finanțare este în consultare publică. Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest – ADR Vest, Autoritate de Management pentru Programul Regional Vest 2021-2027, a lansat în consultare publică Ghidul solicitantului...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăriile din Regiunea Vest au la dispoziție 52 de milioane de lei pentru investiții în școli și licee

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Nicolae Ciucă a fost desemnat oficial candidatul PNL la funcția de președinte al României. Filiala Timiș ne anunță, la o zi de la eveniment, despre acest lucru și că la ședința respectivă au participat aproape 1.200 de delegați liberali din toată țara, printre care s-au aflat și delegația liderilor din Timiș, fără a preciza despre...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Liberalii timișeni au votat, alături de colegii din întreaga țară, în unanimitate, să îl trimită pe Ciucă în lupta pentru funcția de președinte
Ultimele zile în care se umblă la retușuri și la integrarea noilor veniți. SCM winsed.swiss Timişoara este gata de un nou campionat. După perioada pregătitoare cu patru victorii și două eșecuri, trupa lui Dragan Petricevic a debutat oficial în Cupa României, unde a obținut o calificare în turul 3 al competiției, după 82-71 cu Steaua....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Leii din Banat încep noua campanie din campionat la sfârșitul acestei săptămâni
Ziua de 18 septembrie aduce, la Cinema Timiș, o dezbatere extrem de interesantă, despre una dintre cele mai importante zone imobiliare din Timișoara. Primăria, deși nu a anunțat încă evenimentul public, va organiza întâlnirea având ca temă Zona ”Antenelor: din fost spațiu industrial, în cartier modern”. Vorbim de zona care include Iulius Town, acolo au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Zona din jurul Iulius Town, în dezbatere publică la cinema. Se va discuta despre modul de dezvoltare a acesteia
Primăria Deta a lansat pe SEAP licitația pentru găsirea unui furnizor în cadrul proiectului „Sisteme inteligente de management urban în orașul Deta, județul Timiș”. Iar pentru aceasta are la dispoziție peste 834.000 de lei, fonduri europene. Se caută un furnizor de pubele inteligente cu GPS, bănci cu WiFi și încărcare wireless, dar și pentru diferite...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Deta montează în oraș pubele inteligente cu GPS, bănci inteligente cu WiFi și face platformă de monitorizare a consumului de curent
În ciuda vremii capricioase și reci, mii de credincioși au participat, sâmbătă seara, la procesiunea, de la Catedrala Mitropolitană Timișoara, cu moaștele Sfântului Ierarh Iosif cel Nou de la Partoș. Procesiunea a urmat traseul Catedrală – Podul Traian – Splaiul Tudor Vladimirescu – Podul Mihai Viteazul – Catedrală. La evenimentul religios au participat mii de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Mii de credincioși au fost prezenți la procesiunea cu moaștele Sfântului Iosif cel Nou de la Partoș, de la Catedrala din Timișoara
Regionala CFR Timișoara a realizat înlocuirea dalelor din beton aflate la una dintre trecerile la nivel cu calea ferată dintre Sânandrei și Periam. Au fost montate dale noi care vor oferi confort și siguranță sporită pentru circulația rutieră din zonă. În cursul acestei săptămâni, pe raza SRCF Timișoara, pe linia 222 Sânandrei-Periam, la trecerea la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O nouă trecere la nivel peste calea ferată din Timiș a beneficiat de modernizare/FOTO
Doliu în lumea fotbalului românesc, după decesul lui Gigi Mulțescu, la vârsta de 72 de ani. El fusese internat la urgențe în cursul săptămânii actuale, chinuit de o pneumonie, dar și cu probleme cauzate de accentuarea bolii Alzheimer. Anunțul a fost făcut în social media de către fostul ofițer de presă al „Câinilor Roșii”, Ionel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Gigi Mulțescu a murit la 72 de ani. Legendă a fotbalului românesc a antrenat și la Timișoara
O etapă a cincea desfășurată sub auspiciul capriciilor vremii, ploaia și în unele cazuri terenurile grele fiind un adversar în plus pentru jucătorii din Liga 4 Timiș. Una peste alta a fost o rundă interesantă și echilibrată, surprizele și golurile nu au lipsit, s-au marcat în medie trei goluri pe partidă, dar s-a înregistrat și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Liga 4. Lugojul domină „Divizia D” și are 5 din 5
Top