Violenţă domestică. Preşedintele AUR Timiş, Mihai Negoescu, a avut interdicţie prin sentinţă judecătorească să se apropie de fiica sa minoră

Printr-o decizie a Judecătoriei Timişoara din luna februarie 2023, I.M. Negoescu a obţinut ordin de protecţie faţă de tatăl său, Mihai-Bogdan Negoescu. Acesta din urmă este preşedinte (coordonator) al AUR Timiş, făcând parte şi din Biroul Naţional de Conducere al partidului. Fata minoră a fost asistată în timpul procesului de mama sa, S. Negoescu. Violenţa domestică şi violenţa în general sunt la ordinea zilei în AUR.

Apariţia AUR în politică a însemnat şi etalarea în spaţiul public a unei uriaşe panoplii pline cu personaje extrem de colorate. De la interlopi şi bătăuşi de peluze până la violatori, cu toţii au avut loc în AUR. Şi fiindcă e un partid care susţine “familia tradiţională”, nu au lipsit nici cazuri de violenţă domestică. Extrem de probabil, un astfel de caz a avut loc şi în la vârful AUR Timiş, organizaţie condusă de Mihai Bogdan Negoescu, acesta făcând parte şi din conducerea centrală a partidului. Mihai Negoescu este coordonator al AUR Timiş, termen ce înlocuieşte la AUR titlul de preşedinte, fiindcă în acest partid nu se fac alegeri, toţi liderii fiind numiţi de George Simion.

Poate nu este deloc o întâmplător, tatăl său, Nicolae Negoescu, a fost liderul judeţean al unui alt partid extremist, PRM.

Victima lui Mihai Negoescu nu a fost soţia sa, precum în cele mai multe cazuri, ci fiica minoră. Aceasta a obţinut anul trecut, la Judecătoria Timişoara un ordin de restricţie împotriva tatălui ei, care a avut interzis să se apropie la o distanţa mai mică de 200 de metri de fiică, pe o perioadă de şase luni. În timpul procesului, fiica I.M. Negoescu a fost asistată de mama sa, S. Negoescu. Totodată Mihai Negoescu a fost obligat să achite fiice-i suma de 4.500 de lei.

 “Soluţia pe scurt: Admite în parte cererea formulată având ca obiect ordin de protecţie de victima reclamantă Negoescu (…), asistată de Negoescu S., în contradictoriu cu pârâtul Negoescu Mihai-Bogdan. Obligă pârâtul ca timp de 6 luni, începând cu data de 13.02.2023, să nu se apropie la o distanţă mai mică de 200 de metri faţă de reclamanta victimă Negoescu (…). Obligă pârâtul la păstrarea unei distanţe minime de 200 m faţă de locuinţa victimei reclamantă din Mun. Timişoara, str. (…), jud. Timiş şi Com. Dumbrăviţa, str. (…) jud. Timiş, respectiv Colegiul Constantin Diaconovici-Loga situat în Mun. Timişoara, bld. Constantin Diaconovici-Loga, nr. 37, jud. Timiş, timp de 6 luni, începând cu data de 13.02.2023. Interzice pârâtului orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod, cu victima reclamantă, pe o perioadă de 6 luni începând cu data de 13.02.2023. Respinge în rest cererea. Atrage atenţia pârâtului că încălcarea oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecţie constituie infracţiune, conform art. 32 alin. 1 din Legea nr. 217/2003. Dispune plata din fondul Ministerului Justiţiei a sumei de 543 lei, reprezentând onorariul avocatului din oficiu desemnat pentru pârât. Dispune obligarea pârâtului la plata către reclamantă a sumei de 4.500 de lei, cu titlu de cheltuieli de judecată reprezentate de onorariul avocatului ales acordate parţial. Executorie, fără somaţie şi fără trecerea vreunui termen. Cu apel în termen de 3 zile de la pronunţare, ce se depune la Judecătoria Timişoara. Pronunţată la data de 13.02.2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia instanţei

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

13 comentarii pentru acest articol

bordean_valeriu-BN a spus: (februarie 13th, 2024 at 13:21 )

Nu puteți spune că violența domestică este la ordinea zilei în AUR pentru că nu aveți statistici (doar câteva cazuri). În schimb, vă puteți pronunța asupra prostiei din AUR, pentru că ea se manifestă net, abundent și mai ales violent la orice membru AUR care deschide gura în public sau scrie pe rețelele de socializare.

Nicu Stanciu a spus: (februarie 13th, 2024 at 16:11 )

Nu cred că se pune problema de violență domestică!
Sunteți patetici și nu este normal să aruncați cu noroi într-un om care muncește până noaptea târziu și se dedică pentru cauza națională.
Începe campania electorală și acuzele sunt delicatesele dvs.🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Ion a spus: (februarie 13th, 2024 at 17:29 )

A.U.R. un partid extremist ce e în stare sa i-si impună ideologia cu forța,ceea ce denota lipsa de cultura și bun simt!Lideri de genul Simion și Sosoaca te fac sa i-ti aduci aminte de legionari!Oare cât de mult bine au făcut legionarii poporului nostru?

Ue aur a spus: (februarie 13th, 2024 at 18:50 )

Dementa și impostura, caracteristici ale partidului impins in fata de sobolani.

Andrei a spus: (februarie 13th, 2024 at 20:28 )

Ciudat că mai sunt „oameni” care se inscriu in acest partid.
Mare ii grădina

putilika a spus: (februarie 13th, 2024 at 21:03 )

putilika este tătucul lor! Și el era/este extrem de violent! Se știe că își bătea nevasta chiar și în Germania când stătea… spiona…!
Apucături legionare… !

@Nicu Stanciu a spus: (februarie 14th, 2024 at 01:08 )

Ok, noi suntem patetici, dar judecătorii?
Nu crezi (nu bănuiești) sau știi sigur?
Când AUR a votat pentru menținerea pensiilor speciale, parlamentarii lor erau în pauza de masă de la apărarea cauzei naționale?

uie musr (opinie politică) a spus: (februarie 14th, 2024 at 01:43 )

pe voi ca useriști dar și pe useriștii cu carnet de partid vă sperie aur-ul ceva de groaza. o să vă facă terci la alegeri. că vă sau că ne place sau nu. puteți inventa oricâte rahaturi la adresa lor că tot pe la maxim 10% rămâneți cu alianța voastră cu incompetentul orban și cu turnătorul basescu/petrov cu tot

aurel a spus: (februarie 14th, 2024 at 06:57 )

Negoescu este deținătorul lanțului de tonomate de lapte Joiana, la care au fost angajați deputatul Titi Stoica și cumnatul său pe vremuri, înainte ca Titi „AUR” să plece în Anglia, bodyguard la metrou.

ion a spus: (februarie 14th, 2024 at 07:14 )

Cica acest om lucreaza pana noaptea tarziu pentru o cauza nationala. Una trasata de catre insasi Simion. Ne scuzati! In cazul acesta desigur ca isi poate bate fiica. Sau pe oricine altceva. Doar e o cauza nationala. Adica un tratament, care se poate aplica la nivel national. Referitor la alegeri: daca va castiga alegerile, atunci AUR va schimba legile incat alegerile sa aiba loc ca in propriul partid? Adica deloc?

Ochiul Limpede a spus: (februarie 14th, 2024 at 08:07 )

A început campania electorală!Cine este vinovat pentru toate relele din Românika?Răspunsul vine de la sine după unii:AUR!După modelul ,,cel bun”și ,,cel rău”,clasa politică este catalogată în funcție de interes.Lideri marcanți ai celor două partide mari(pnl- psd) au fost dovediți ca fiind penali ,acest lucru nu înseamnă ca toți membrii sau votanții celor două partide sunt penali.Problemele de familie sunt personale atât timp cât ele nu au un impact social dovedit și asupra altor persoane străine.După treizeci de ani românii votează anti-guvernamental,postură care este nefavorabila celor două partide aflate la guvernare psd-pnl.Cine sunt cei care votează AUR?Clasa socială apărută în urma politicilor ,,democratice „duse de psd și pnl,bazate pe meritocrație și egalitate de șanse.

Cunoscătorul a spus: (februarie 14th, 2024 at 09:00 )

L-am cunoscut pe tatăl lui Mihai Negoescu, fost președinte al PRM Timiș. A fost un om extraordinar. N-a avut nimic de-a face cu extremismul cum de altfel nici Partidul România Mare care a obținut în anul 2000 un procentaj de 25% dintre locurile Parlamentului. Dacă un sfert din electoratul român votează cu un partid, doar cei bătuți în cap mai pot să-l eticheteze extremist. De altfel, mass-media aservită intereselor străine îi etichetează ca extremiști pe toți cei care vor să-și apere țara, pe toți cei care se opun jefuirii țării etc. Nu știu ce s-a întâmplat în familia lui Mihai Negoescu dar, după cum îl cunosc, nu-l văd ca fiind adeptul violențelor de nici un fel.

Cetatean a spus: (februarie 14th, 2024 at 09:20 )

Gunoiul asta mai este in functie? Te pomeni ca vrea sa fie si primar? La puscarie cu voi nenorocitilor! Asta si cu deputatul Titi Stoica-tractoristul sunt numai buni de Popa Sapca. Ce partid de 2 lei cu asemenea conducatori?

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Medalii obţinute de atleţii de la Poli în competiţii internaţionale

Doi dintre atleții Politehnicii Timișoara s-au remarcat în cadrul unor concursuri de anvergură care au avut loc la sfârșitul săptămânii trecute. Gabriel Voicu a terminat pe locul 2 cursa de 800 de metri de la „Papaflessia International Athletics”, competiție care a avut loc în Kalamata, oraș situat în sudul Greciei. Anita Zaro, aflată la studii...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Medalii obţinute de atleţii de la Poli în competiţii internaţionale
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal

Economic vezi arhiva Economic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Proiectul de hotărâre propus de consilierii PSD în Consiliul Județean, de realocare a banilor pentru întreținerea drumurilor din județ, prin care suma alocată era micșorată de la 14 la două milioane de lei a picat la un vot. Acum cei de la PSD acuză conducerea instituției că a manipulate votul, două dintre cele exprimate nu...
Citeşte tot articolul Citeste articolul PSD Timiș acuză conducerea CJT de “manevre tehnice” pentru a pica proiectul de realocare a banilor pentru drumuri
Dominic Fritz spune ca nu are la îndemână pârghii cu care să facă societatea Retim să respecte contractele de salubrizare semnate. Societatea are contract cu ADID, nu cu primăria, se justifică primarul. Acum, Primăria Timișoara lansează un nou apel spre Retim și ADID, responsabile de colectarea deșeurilor, să ia măsuri eficiente astfel încât echipele să...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Retim, amendată cu 137.000 de lei. Primarul spune că nu are mijloace de sancționare a societății
Veşti bune dinspre Universitatea Politehnica Timişoara, celebrul institut de învăţământ cu peste 100 de ani de istorie, remarcându-se într-un top academic internaţional. Cel mai nou clasament mondial care realizează evaluarea activității academice în întreaga lume, ScholarGPS™, cu sediul în California, deținut și operat de Meta Analytics LL, plasează Universitatea Politehnica Timișoara pe poziții remarcabile, atât...
Citeşte tot articolul Citeste articolul UPT, lider naţional în domeniul Engineering and Computer Science, într-un celebru clasament academic internaţional
Comunele și orașele timișene primesc, în sfârșit, bruma de bani provenită din sumele alocate pentru echilibrarea bugetelor locale. Propunerea lansată de consilierii PSD și susținută și de cei de la PNL care nu au votat alături de Alin Nica, plecat între timp de la liberalii de la PNL la liberalii de la Forța Dreptei, a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul S-a rezolvat, vin bani banii pentru echilibrarea bugetelor! Noile alianțe electorale au aprobat o altă hotărâre a CJT, diferită de cea ajunsă în instanță
Deși întârziat semnificativ, la proiectul Pasajului Solventul se lucrează, ne asigură Primăria Timișoara. Se avansează cu lucrări complexe necesare pentru împingerea chesonului pe sub liniile de cale ferată. Executantul pasajului Solventul, care, în această lună, începe construcția structurii în lungime de aproximativ 70 de metri și cu o lățime de 28 de metri, lucrează atât...
Citeşte tot articolul Citeste articolul La Pasajul Solventul se împinge tunelul. Se lucrează la platforma de lansare a chesonului, la zidul de împingere și la pereții mulați/FOTO
După ce a promis solemn că va aduce la Dumbrăviţa toate relele din lume, urmând să deschidă (sic!) Cutia Pandorei, candidata comasată PSD-PNL Alina Sperlea a trecut la un alt nivel de promisiuni. Cică s-a pus să se lupte cu mafia imobiliară din bogata comună lipită de Timişoara. Pe bune, nu-i glumă! “Mafia imobiliară din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Jurnal de campanie (11). Bătălia pentru Dumbrăviţa. Totul pentru comasată, totul pentru comasări (imobiliare). Caz social în locul unui donator PNL de top
Performanţă deosebită pentru învăţământul timişean. Antonia Ioana Balcu, elevă la Liceul Teoretic „Grigore Moisil” Timișoara, a fost selecționată în lotul internațional care va reprezenta România în China. În weekend, Aradul a fost gazda unei competiţii şcolare inedite: Olimpiada Naţională Interdisciplinară „Ştiinţele Pământului”, la care au participat liceeni ce au făcut dovada performanţei la patru discipline:...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişoreanca Antonia Ioana Balcu merge în China la Olimpiada interdisciplinară Ştiințele Pământului
Top