Arhiva pentru eticheta: artisti plastici

De 11 ori Dubova: arta pe malul Dunarii / FOTO

De 11 ori Dubova: arta pe malul Dunarii / FOTO

A fost, pentru al 11-lea an, Tabăra de creație Rubin – Dubova. Mai mulți artiști plastici au trăit, timp de o săptămână, pe malul Dunării, fluviul alimentându-le inspirația și colorându-le visele. Cazanele Dunării s-au dovedit, și de această dată, locul potrivit pentru creație.

Robu isi face bilantul: in martie erau „samsari”, acum se lauda ca sprijina artistii

Se pregătește să-și prezinte bilanțul la un an de mandat și și-a postat pe Facebook nu mai puțin de 80 de realizări, de la aducerea de animale la Zoo, la organizarea cu cel mai mare succes din istorie a Zilei Timișoarei. Primarul Nicolae Robu pare însă să aibă memorie scurtă și trece cu vederea felul în care își schimbă opiniile de la o lună la alta.

Artistii plastici, despre chiriile marite: „Stoia l-a montat pe Robu”

Artiștii din Timișoara speră că, până la urmă, primarul Nicolae Robu va reveni asupra ideii de a le mări chiriile la ateliere și la galeria din centrul orașului. Ei au aflat și de unde li se trage: la mijloc ar fi o manevră a viceprimarului Traian Stoia, care vrea să găsească clienți pentru spațiile libere de la Timco, unde este asociat cu frații Cristescu.

Robu: Artistii nu au decenta, nu sprijinim „samsarii de arta”!

Iubim arta, dar nu-i prea iubim pe artiști – aceasta pare să fie direcția pe care a ales să meargă primarul Nicolae Robu. Liberalul îi acuză pe lipsă de decență pe membrii Uniunii Artiștilor Plastici și nu vrea să renunțe la chiriile pe care le percepe acestora. La Arad, municipalitatea a adoptat însă altă atitudine.

Top