Arhiva pentru eticheta: samsari

Excelentele afaceri cu „centrele de excelenta” din fotbal

Primul centru de excelență pentru copii și juniori la fotbal va fi deschis de Federația Română de Fotbal la Timișoara. E un fel de-a spune că FRF îl va deschide. Ei au fost cu ideea, cu denumirea, ceva plăți la antrenori, însă infrastructura și finanțarea acestei activități vor fi asigurate de Primăria Timișoara. La urma urmelor, nu e nicio crimă din treaba asta, să aibă unde se pregăti sportiv și școlariza în același timp copiii din oraș și zonă

Robu isi face bilantul: in martie erau „samsari”, acum se lauda ca sprijina artistii

Se pregătește să-și prezinte bilanțul la un an de mandat și și-a postat pe Facebook nu mai puțin de 80 de realizări, de la aducerea de animale la Zoo, la organizarea cu cel mai mare succes din istorie a Zilei Timișoarei. Primarul Nicolae Robu pare însă să aibă memorie scurtă și trece cu vederea felul în care își schimbă opiniile de la o lună la alta.

Robu: Artistii nu au decenta, nu sprijinim „samsarii de arta”!

Iubim arta, dar nu-i prea iubim pe artiști – aceasta pare să fie direcția pe care a ales să meargă primarul Nicolae Robu. Liberalul îi acuză pe lipsă de decență pe membrii Uniunii Artiștilor Plastici și nu vrea să renunțe la chiriile pe care le percepe acestora. La Arad, municipalitatea a adoptat însă altă atitudine.

Top