Arhiva pentru eticheta: zbor

Aproape 200 de pasageri sunt temporar blocați pe Aeroportul Timișoara din cauza amânării unui zbor al unei companii low-cost

Aproape 200 de pasageri sunt temporar blocați pe Aeroportul Timișoara din cauza amânării unui zbor al unei companii low-cost

Aproape două sute de pasageri au rămas în zona specială destinată celor care au trecut controalele de securitate și urmează să se îmbarce într-o cursă, pe Aeroportul Internațional Timișoara. Ei ar fi trebuit să plece de dimineață cu o cursă low-cost spre Madrid, dar zborul a fost amânat. Se pare că situația a apărut ca

Mai puțin și își lua zborul. Șoferul care gonea cu peste 240 km/h nici nu a oprit la semnalul polițiștilor

Oamenii legii au prins, duminică, un șofer în vârstă de 35 de ani, din județul Sibiu, conducând un autoturism pe autostrada A1, iar la km. 270, în zona localității Săliște, pe sensul Deva – Sibiu, a fost înregistrat cu aparatul radar circulând cu viteza de 243 km/h, deși limita maximă pe autostradă este 130 km/h.

Drula (USR): Voi cere Tarom sa ia in considerare preluarea rutei Timisoara – Iasi

La finele săptămânii trecute, compania Blue Air a anunțat că renunță la cursa „triunghiulară” Timișoara – Cluj – Iași, invocând „fricțiuni” cu managementul AIT. La mijloc sunt niște datorii ale operatorului aerian, însă decizia va afecta mulți oameni. Un deputat de Timiș crede că Tarom ar putea interveni.

La Wizz Air iti poti bloca pretul biletului timp de doua zile

Una dintre companiile aeriene care operează de pe Aeroportul Internaţional Tmişoara introduce o nouă facilitate pentru pasageri. Wizz Air a anunţat lansarea unui serviciu denumit Fare Lock, care va permite „blocarea” preţului şi a pachetului de servicii pentru zborul selectat, pentru 48 de ore.

Zbori de la Timisoara la Weeze si ti se deschide o intreaga lume! Vacanta intre Germania si Olanda / FOTO

La doar două ore de zbor de Timișoara se află una dintre cele mai frumoase zone ale Europei. Dacă despicăm firul în patru, sunt chiar două astfel de regiuni, una mai atractivă ca alta. Vorbim despre Renania de Nord – Westfalia, în Germania, și zona orașului Nijmegen, în Olanda. Găsiți aici și distracție, și cumpărături, dar și unul dintre cele mai căutate locuri de pelerinaj din Europa.

In Piata Operei se va… zbura din nou! Teatru la inaltime, in luna iunie / PROGRAM

Festivalul European al Spectacolului Timișoara revine în forță, la început de iunie. Teatru hip-hop, Marcel Iureș, spectacole în aer liber cu „zburătorii” spanioli de la Grupo Puja! și nu numai – toate îi așteaptă pe timișorenii care iubesc teatrul, chiar și atunci când aceasta părăsește tiparele clasice.

In ziua in care a invins ANI, Robu vrea sa fie lasat sa… zboare

Viceprimarul Traian Stoia nu are loc în gândurile lui Nicolae Robu. În ziua în care a scăpat definitiv de ANI, Liberalul nu vrea să-și strice ziua cu vreo referire la social-democratul care i-a creat atâtea probleme în ultimul timp. „Eu știu să zbor, nu să mă târăsc”, a spus Robu.

Splendoare de sus: cum sa vezi Timisoara dintr-o Cessna / FOTO

De sus, Timișoara se arată în toată splendoarea ei, un amestec neomogen de clădiri istorice, blocuri comuniste, parcuri și panglici perfecte de asfalt. Din cauza căldurii, orașul pare învelit într-un cer puțin tulbure. Puteți să-l vedeți și voi așa, măcar la ocazii speciale, într-o experiență care n-are să vă lase falimentari.

Top