Arhiva pentru eticheta: bretea

Breteaua de urcare pe centură, de pe DN 6, a fost din nou închisă

Breteaua de urcare pe centură, de pe DN 6, a fost din nou închisă

Odată ce vremea de afară s-a îmbunătățit, constructorul care se ocupă cu realizarea Centurii Sud a decis să închidă din nou breteaua de urcare de pe DN 6 pe centura de ocolire deja funcțională, de la nodul de pe Calea Lugojului. Deoarece s-au îmbunătățit condițiile meteo pentru executarea lucrărilor, începând cu dimineața zilei de 5

asfalt spart

Pe breteaua de la Heaven se lucreaza iar. S-a stricat asfaltul pus in decembrie

Asfaltăm și apoi spargem. Povestea re repetă la Timișoara, de această dată pe „breteaua” care face legătura între str. Podeanu și Bd. Rebreanu. Aici s-a lucrat în decembrie, dar acum artera a fost din nou decopertată. Pentru că… s-a stricat asfaltul.

Se circula pe „breteaua” dintre Demetriade si Baader. Robu a inaugurat soseaua la amurg

S-a lucrat zi și noapte și, în sfârșit, șoferii au o gură de oxigen în zona șantierului Popa Șapcă. Este vorba despre mult promisa „bretea” de legătură între străzile Demetriade și Baader, care a fost finalizată, după ce s-au rezolvat toate problemele legate de proprietate și utilități.

trafic in Timisoara

Robu: Pasajele Jiul si Popa trebuie sa fie functionale pana la iarna. E infiorator, dar nu ne putem teleporta

Haosul din traficul din Timișoara continuă, dar primarul Nicolae Robu spune că tot răul e spre bine și că, la iarnă, vrea ca Pasajul Jiul și Pasajul Popa Șapcă să fie funcționale. Până atunci, promite din nou deschiderea „bretelei” din zona Bd. Antenei și spune că nimeni n-a inventat o metodă de teleportare.

Top