Arhiva pentru eticheta: caritate

„Din inimă pentru inimile comunității”, DoomFest 2023, eveniment caritabil pentru inimile comunităţii timişorene

„Din inimă pentru inimile comunității”, DoomFest 2023, eveniment caritabil pentru inimile comunităţii timişorene

DoomFest 2023 este un mare eveniment caritabil dedicat pentru toate inimile comunității timișorene, organizat de Doomstriker LEMC Banat și Universitatea de Științele Vieții ,,Regele Mihai I” Timișoara. Evenimentul se va desfăşura la „Hanul Kilometrul 6” în data 23 septembrie.  Dorinţa organizatrorilor este să renoveze două saloane de la secția Cardiologie a Spitalului Clinic Militar. “Comunitatea

Peste 100.000 de lei, de la Rotary Cetate pentru comunitate! Anul acesta, pentru copii si tineri

Rafinament și bună dispoziție, dar și dorința de a face bine celor cu care soarta n-a fost prea darnică – aceasta a fost, și în acest an, atmosfera de la Balul Rotary Cetate Timişoara. La final s-a tras linie și peste 100.000 de lei vor ajunge la cele două proiecte pe care rotarienii vor să le susțină.

Timisoara are nevoie de fapte bune! Vino sa ajuti copii si tineri din centrele de plasament!

Timișorenii vor avea ocazia să facă fapte bune. Ei sunt așteptați la un eveniment caritabil, menit să susțină tinerii și copiii care trăiesc în diferite centre de plasament. Vor avea parte de surprize, spectacole și chiar o licitație de obiecte handmade, unele dintre acestea fiind realizate chiar de copii.

Donatii spectaculoase la balul caritabil Rotary Timisoara

O nouă ediţie a tradiţionalului bal de caritate organizat de clubul Rotary a avut loc la sfâşitul săptămânii la Timișoara. Zeci de rotarieni şi apropiaţi ai acestora au licitat opere de artă, bijuterii, obiecte sportive personalizate sau au făcut donaţii. Cel mai darnic a fost un francez, care a dat 10.000 de euro pentru proiectul „Şi eu vreau să învăţ”, proiect coordonat de Gelu Mateescu.

Top