Arhiva pentru eticheta: clanul carpaci

Amenzi de 3.400 de euro la paranghelia Carpacilor

Amenzi de 3.400 de euro la paranghelia Carpacilor

În stilul caracteristic, au blocat o stradă întreagă în centrul Timișoarei și și-au parcat mașinile de sute de mii de euro pe unde li s-a năzărit. Invitații la nunta anului în clanul Cârpaci au fost totuși amendați de Poliția Locală, care pare să se fi conformat însemnului la intoleranță la neam prost, lansat de primarul Nicolae Robu.

casa muhle

Mesaj catre Robu: Explicati public ce masuri ati luat impotriva „terorismului imobiliar”

Primarul Nicolae Robu este provocat public de Corneliu N. Vaida. În calitate de „cetățean contribuabil”, acesta îi cere edilului să le explice timișorenilor ce măsuri concrete a luat, până acum, administrația locală în ceea ce privește „terorismul imobiliar” al clanului Cârpaci.

La zece ani de cand are sentinta definitiva, primaria executa silit clanul Carpaci

Clanul Cârpaci va fi executat silit săptămâna viitoare, pentru că nu a respectat decizia instanței în cazul imobilului de pe Bd. Eminescu, nr. 6. Primăria a cerut unor executori judecătorești să pună în aplicarea sentința și ar vrea ca, în schimbul sumei datorate, să recupereze o clădire din „portofoliul” Cârpacilor.

Stoia cauta „cartitele” din primarie ale clanului Carpaci

Inspectorii de la primărie merg să verifice lucrările fără autorizație de la casele clanului Cârpaci, dar n-au pe cine amenda. Muncitorii dispar ca prin farmec înainte de control. Viceprimarul Traian Stoia crede că țiganii au „informatori” în rândul autorităților și vrea ca aceștia să fie găsiți.

Top