Arhiva pentru eticheta: negociere

Chiria pentru „Lenau mic” trebuie renegociata. Primaria, la mana Episcopiei Romano-Catolice

Chiria pentru „Lenau mic” trebuie renegociata. Primaria, la mana Episcopiei Romano-Catolice

Primăria Timișoara va trebui să renegocieze cu Episcopia Romano-Catolică chiria pentru încă un imobil în care funcționează o unitate de învățământ. Este vorba despre „Lenau Mic”, din Piața Unirii, pentru care contractul de închiriere a expirat. Până una-alta, el va fi prelungit până la finele lunii octombrie.

Primaria a cumparat Colegiul Banatean! Plateste in rate 4,6 milioane de euro

În sfârșit: Primăria Timișoara a reușit să achiziționeze Colegiul Bănățean! Municipalitatea s-a înțeles cu Episcopia Romano-Catolică, după negocieri care au durat mai mulți ani, și a obținut un preț de 4.6 milioane de euro, plătibil în rate. Primarul Nicolae Robu spunea, la începutul anului școlar 2016/2017, că tranzacția va fi încheiată până în luna decembrie.

Parcare de 10-11 etaje pe strada Oituz: Primaria Timisoara incepe in sfarsit discutiile cu UVT

Primăria ar putea intra, în sfârșit, în posesia terenului de la intersecția str. Popa Șapcă – str. Oituz, pe care să construiască o parcare supraetajată. Urmează negocierea propriu-zisă cu Universitatea de Vest și apoi va fi căutat un investitor. Nu este însă exclusă o construcție pe fonduri de la bugetul local.

Dom’ primar, nu negociati cu teroristii!

Ziceam nu demult c-aș vota cu nesaț acel partid care i-ar trage țeapă lui Ghiță Ciobanu. Evident că mă prosteam. Nu există așa ceva. Lui Ghiță Ciobanu nu-i trage nimeni țeapă, cu atât mai puțin Titu Bojin, salvat și el de-o execuție publică prin succesul oarecum neașteptat la președinția CJT. Dar să revin la ipotetica listă a bucuriilor pe care ar trebui să le facă un partid adevărat pentru a mă avea ca votant împătimit.

Autoritatile cumpara Poli doar daca Iancu obtine licenta

Preşedinţii celor mai importante patru partide din Timiş i-au transmis o scrisoare oficială lui Marian Iancu, în care îi cer ca, în termen de zece zile, să se prezinte la negocieri, dacă vrea să vândă Poli. Iancu se gândeşte la propunere, dar spune că, în acest moment, Poli nu poate lua licenţa.

Bolnavii de cancer, lasati la mana lui Visinel Stancu!

Numărul bolnavilor de cancer crește de la o lună la alta, dar, în trei săptămâni, ei ar putea să nu mai aibă unde să se trateze. Soarta lor depinde de Vișinel Stancu, proprietarul clădirii în care funcționează Secția de chimioterapie a Spitalului Municipal. Comisia primăriei care trebuie să negocieze cu Vișinel nu s-a înființat încă.

Taranistul Ciuhandu nu vrea sa fie sluga, de aia folosim eufemisme

Primarul Gheorghe Ciuhandu categoric nu vrea să ajungă „sluga” vreunui partid politic dacă se gândeşte (şi n-are cum să nu se gândească) ca pe viitor, după alegerile din 2012, să pună de-o coaliţie pentru buna funcţionare a consiliului local, a executivului primăriei, fireşte, în interesul cetăţenilor municipiului Timişoara. Sună frumos, nu?

Top