Arhiva pentru eticheta: clase

Peste 3.000 de copii, inscrisi in clasa zero in Timis. Colegiul Banatean si scoala din Dumbravita, in top

Peste 3.000 de copii, inscrisi in clasa zero in Timis. Colegiul Banatean si scoala din Dumbravita, in top

Au fost înscriși deja peste 3.000 de copii în clasa pregătitoare, în Timiș, deși a trecut abia o săptămână de când s-a dat startul depunerii cererilor. Mai mult, unele școli au depășit deja numărul de locuri pentru anul 2018/2019.

Inceput de an scolar cu protest si parinti suparati, la Generala 16

Debut de an școlar cu scandal la Școala Generală 16. Unii părinți ai elevilor din clasa pregătitoare, respectiv clasa a patra, au protestat, nemulțumiți că micuții au fost mutați la Liceul Energetic. Conducerea școlii spune că mutarea a fost necesară pentru ca toate cursurile să se țină doar dimineața.

Universitatea de Vest ia sub aripa trei clase de la Colegiul National Banatean

Câteva zeci de adolescenți vor învăța, în liceu, sub „tutela” Universității de Vest. În premieră, din anul școlar viitor, la Colegiul Bănățean vor fi înființate trei clase speciale, ai căror elevi vor avea acces la facilitățile UVT și vor putea asista la cursuri universitare. Oricine poate ajunge în aceste clase, dacă știe să-și argumenteze opțiunea.

Fostul inspector scolar general vrea clase cu profil agricol la liceele din orasele

Clase cu profil agricol la liceele din orașele mici din Timiș – aceasta este propunerea liberalului Marin Popescu. Fostul inspector școlar general urmează să depună un astfel de proiect la CJ. Ideea a apărut în contextul în care, de la toamnă, Liceul Agricol de la Timișoara va fi desființat.

Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com