Arhiva pentru eticheta: lipsa

colegiul național bănățean

Copiii din patru clase de la Colegiul Național Bănățean ar putea învăța după-masă

Copiii din patru clase de la Colegiul Național Bănățean ar putea învăța după-masă

Unii elevi de la Colegiul Națjonal Bănățean din Timișoara ar putea face ore de după-amiază. Acest lucru se întâmplă din cauza numărului mare de clase pregătitoare și a lipsei de spațiu.

A doua oara, tot degeaba! CJ Timis nu s-a constituit inca

La exact trei săptămâni de la alegerile din 5 iunie, Timișul nu are încă un consiliu județean. El nu a putut fi validat nici la a doua convocare, programată duminică la prânz, pentru că nici de această dată liberalii nu s-au prezentat. Urmează a treia încercare, și ultima, miercuri, 28 iunie. Negocierile continuă.

Unde a disparut o bucata din parapetul Podului Traian?

Timișorenii care au trecut joi pe Podul Traian au dat cu ochii de o… gaură cât toate zilele apărută în parapetul acestuia, exact deasupra fostului club de jazz. După urmele de cauciuc de pe parapetul rămas și bucățile de sticlă de pe jos, pare să fi fost vorba despre un accident, neconfirmat însă de poliție. Primăria urmează să securizeze zona. UPDATE: Poliția și-a amintit că marți a amendat un șofer care a intrat cu mașina în parapet!

Drumurile din Romania au cam ramas in Evul Mediu

E plină România de maşini ultimul răcnet şi şoferi care se laudă că-şi strunesc cu măiestrie sutele de cai putere de sub capotă. Din acest punct de vedere, parcul auto naţional rivalizează cu succes cu acelea din ţările europene dezvoltate. României îi lipsesc însă şoselele, ca să nu mai vorbim de autostrăzi.

Top