Arhiva pentru eticheta: dubios

A venit si prima infrangere! Poli pierde dupa un hent dubios in careu al lui Sarmov

A venit si prima infrangere! Poli pierde dupa un hent dubios in careu al lui Sarmov

Steaua a scăpat de „complexul Flocea”, învingând pe ACS Poli în sferturile de finală ale Cupei Ligii cu 1-0. Cel mai important ajutor pentru steliști a venit însă de la bulgarul Sarmov, care a făcut un henț necurat în propriul careu.

De ce nu se inghesuie timisorenii la demonstratii? De Bursuc si Tase

E clar, spre deosebire de alte orașe, Timișoara nu a cunoscut, în ultimele zile, manifestații de amploare. Acest lucru nu înseamnă că timișorenii nu mai pot de binele primit de la Traian Băsescu și Guvernul Udrea-Boc. Din contra. Poate comoditatea, iar în unele zile chiar și vremea au reprezentat câteva motive ale absenteismului. O altă cauză ar putea fi și unele personaje, cel puțin dubioase, care au confiscat într-un fel manifestațiile din Piața Operei.

Gata, la Timisoara doar parcarile vor mai fi subterane

Legislativul municipal timişorean a decis atribuirea a opt hectare de teren Administraţiei Domeniului Public pentru realizarea, în parteneriat public-privat, a trei parcări subterane în zona centrală a oraşului, cu ajutorul unei investiţii de 30 milioane de euro asumate de o firmă americană. Faptul că s-a votat în unanimitate, 25 de voturi din cei 25 consilieri prezenţi, mă face să mă simt ca la Mare Unire.

Top