Arhiva pentru eticheta: elena wolf

ISJ Timis vrea un raspuns despre situatia de la Lenau! Termenul expira saptamana viitoare

ISJ Timis vrea un raspuns despre situatia de la Lenau! Termenul expira saptamana viitoare

Liceul Lenau a fost proaspăt reabilitat pe interior, dar, la mai bine de o lună și jumătate de la revenirea elevilor în sălile de clasă, au apărut primele acuzații. Reprezentanții PSD susțin că nu există autorizație ISU, iar lucrările de reabilitare nu au fost recepționate. Reprezentanții ISJ Timiș au mers în control, iar acum așteaptă un răspuns oficial din partea directorului Elena Wolf.

Start in noul an scolar la Lenau: fara geamuri si cu gainat de porumbel / FOTO

Cei aproximativ 1.500 de elevi de la Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau” au început noul an școlar într-un decor absolut deprimant. Clădirea nu are geamuri în unele locuri, e plin de igrasie, iar pe pervazuri tronează grămezi de excremente de porumbel. Lucrările de reabilitare stagnează, iar cele de la fostele hale ale RATT, unde se vor muta o parte din clase, nu sunt gata încă.

Elena Wolf, kilul de pene si temuta Inchizitie PSD

Când o câștiga prezidențialele și s-o pune, cu ajutorul traseiștilor din UNPR, să refacă majoritatea în Parlamentul României, dreapta românească nu va mai considera nimic neobișnuit în a schimba un premier folosindu-te de tot felul de cozi de topor. Cu siguranță, nici dreapta de pe Bega nu va mai vorbi atât de vocal de coaliția împotriva Timișoarei, care, la urma urmelor, n-a încercat decât să refacă o majoritate politică într-un for legislativ.

Dupa ciori, si porumbeii ar putea fi alungati din poduri cu… ultrasunete

Timișorenii par să fie foarte preocupați de soarta porumbeilor. După ce primarul Nicolae Robu a declanșat, în toamna trecută, un război împotriva unui alt soi de zburătoare, la Direcția de Mediu au ajuns tot felul de solicitări legate de porumbei. Chiar și un consilier local a făcut o astfel de sesizare și a cerut montarea unor dispozitive care să alunge păsările din podurile imobilelor istorice.

Top