Arhiva pentru eticheta: mafia

La Timisoara, ca-n filmele cu mafioti! Primarul Robu nu spune cine e „Nasul”

Primarul Nicolae Robu mai lansează un atac la adresa grupurilor de influență, pe care tot nu vrea să le nominalizeze. Acum, el vorbește despre mafioți, dar susține că nu-l va opri nimeni, nici „agenții de influență cu mască de jurnaliști”, nici angajații corupți ai diverselor instituții. Un singur lucru nu mai e însă așa de clar: viitorul hotel de lângă primărie…

Elena Wolf, kilul de pene si temuta Inchizitie PSD

Când o câștiga prezidențialele și s-o pune, cu ajutorul traseiștilor din UNPR, să refacă majoritatea în Parlamentul României, dreapta românească nu va mai considera nimic neobișnuit în a schimba un premier folosindu-te de tot felul de cozi de topor. Cu siguranță, nici dreapta de pe Bega nu va mai vorbi atât de vocal de coaliția împotriva Timișoarei, care, la urma urmelor, n-a încercat decât să refacă o majoritate politică într-un for legislativ.

Candidatura lui Nicolae Robu – o sansa pentru Timisoara

În sfârşit, a venit anunţul aşteptat cu sufletul la gură de toţi liberalii şi, îndrăznesc să spun, şi de o bună parte a timişorenilor. Rectorul Politehnicii, Nicolae Robu, va candida la funcţia de primar al Timişoarei. Evident, există şi o zonă în care anunţul a fost primit cu scrâşnete de măsele şi înjurături printre dinţi.

Despre parcari, proiecte si SF-uri aiurite

De ceva timp, municipalitatea încearcă să le îndese pe gât timişorenilor o mare parcare subterană amplasată exact în centrul oraşului. Nu că nu am avea nevoie de o parcare, dar graba cu care se încearcă acest lucru e mai mult decât suspectă. Mai mult, edilii s-au trezit pe cap şi cu plângeri penale, pe motiv că au refuzat să facă o dezbatere publică pe tema acestei parcări.

Scandalul parcarilor duce la Mafia americana

Potrivit unei investigaţii explozive a „Jurnalului Naţional”, patronul firmei care se asociază cu Primăria Timişoara pentru amenajarea parcărilor subterane din centrul oraşului a fost consultant al Mafiei americane şi a făcut puşcărie în Statele Unite. Firma în cauză este inactivă în SUA, iar filiala din Bucureşti are o cifră de afaceri de 5.000 de euro şi profit zero în ultimii ani.

Top