Arhiva pentru eticheta: finalizare

Pavarea in Cetate e gata in doua saptamani, urmeaza finisajele

Pavarea in Cetate e gata in doua saptamani, urmeaza finisajele

Pavarea în centrul istoric va fi gata până la finele acestei luni. Apoi urmează finisajele, iar ultimele lucrări vor fi cele de conservare a vestigiilor istorice din Piața Libertății și Piața Sf. Gheorghe. Primarul Nicolae Robu anunță că s-au făcut progrese importante și e convins că proiectul va fi terminat la timp.

Lucrarile din Cetate nu vor fi gata integral in luna iulie! Se vor termina pe bucati, din martie incolo

Cele patru piețe și zece străzi intrate în programul de reabilitare a zonei Cetate vor fi gata în acest an, dar în niciun caz până în luna iulie. Sigur nu vor fi finalizate până atunci strada Eugeniu de Savoya și nici Piața Unirii, dar primarul Nicolae Robu spune că lucrarea se va încadra în termenul de execuție.

A iesit soarele si pe strada lui Robu: Michelangelo e gata in mai putin de doua luni

Vremea bună din ultima perioadă s-a potrivit mănușă cu planurile municipalități de a lucra cât mai mult până la venirea iernii. Primarul Nicolae Robu a anunțat că, în ultimele săptămâni, s-a muncit foarte mult, atât la Michelangelo cât și pe celelalte șantiere din oraș, de dimineață până seara, ba chiar și duminica.

Zona Iosefin, circulabila abia la primavara

Timișorenii care locuiesc în zona Iosefin mai au de așteptat vreo jumătate de an până să renunțe la galoșii antinoroi. Reabilitarea celui de-al doilea tronson, care ar fi trebuit să fie gata în decembrie 2013, va fi terminată abia în aprilie 2014. Lucrările sunt executate de o firmă a lui Georgică Cornu, iar primarul Nicolae Robu susține că, în prezent, merg șnur.

Pe sest: au inceput lucrarile in Balcescu, care vor fi gata in septembrie!/ FOTO RESTRICTII

Lucrările de reorganizare a intersecţiei Piaţa Bălcescu au început luni, fără ca primăria să fi anunțat, în prealabil, rutele alternative pentru șoferii care au nenorocul să fie nevoiți să treacă prin zonă. Circulația va fi închisă parțial pe diferite segmente, iar lucrările urmează să fie gata într-o lună și jumătate.

Top