Arhiva pentru eticheta: flotant

alegeri

Ai viza de flotant si vrei sa votezi primarul la Timisoara? Ce trebuie sa faci

Ai viza de flotant si vrei sa votezi primarul la Timisoara? Ce trebuie sa faci

Dacă locuiți în Timișoara, aveți viză de flotant și vreți să votați la alegerile locale din 5 iunie, trebuie neapărat să vă înscrieți în registrul electoral. Pentru asta, trebuie să completați mai multe acte, pe care să le depuneți la primărie.

Vizele de flotant ale parintilor nu vor mai garanta inscrierea copiilor la scoli de top

În fiecare an, în perioada înscrierilor la clasa zero, părinții își fac vize de flotant, în speranța că, astfel, copiii lor vor avea șansa să ajungă la una dintre școlile de top. Astfel, unii copii sunt obligați să facă ore după-masa. ISJ are de gând să schimbe regulile jocului, mai ales că în Timișoara se încearcă eliminarea învățământului de după-amiază.

Adrian Orza n-a mancat usturoi

Și eu să fiu candidat la Primăria Timișoara, să am de recuperat o grămadă de procente după ce Gheorghe Ciuhandu mi-a transmis tardiv ștafeta electorală, Adrian Orza să mă cheme care va să zică și să observ că în Complexul Studențesc primăvara aceasta s-a înregistrat un plus de 2.000 de vize de flotant, da, bineînțeles, în această situație, și eu aș zice că ceva pute la mijloc.

Un bau-bau pentru Orza: studentii cu vize de flotant

Adrian Orza, candidatul UPT (PNŢCD+FDGR) la Primăria Timişoara, lansează o ipoteză neașteptată. El a constatat că, în ultimele trei luni, peste 2.000 de studenţi au primit vize de flotant, deci vor putea vota în Timișoara la alegerile locale din 10 iunie. Deşi nu dă nume, atacul îl vizează pe favoritul principal la funcţia de primar al Timişoarei, senatorul liberal Nicolae Robu.

Top