Arhiva pentru eticheta: nelu balas

Nebunie în PMP! Exclus din partid, Cristian Diaconescu vine la Timişoara să prezideze un Consiliul Național Executiv al formaţiunii

Nebunie în PMP! Exclus din partid, Cristian Diaconescu vine la Timişoara să prezideze un Consiliul Național Executiv al formaţiunii

Cristian Diaconescu a fost exclus din PMP în urmă cu o săptămână, după ce pe 19 februarie a pierdut şi funcţia de preşedinte în faţa lui Eugen Tormac. Cu toate acestea, sâmbătă, Diaconescu vine la Timişoara la o şedinţă a Consiliului Național Executiv al PMP.  Preşedinte interimar al PMP Timiş şi autointitulat vicepreşedinte la nivel

Posta Romana, sub sechestru

Impozanta clădire a Direcţiei Regionale de Poştă şi Telecomunicaţii a fost pusă sub sechestru de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF), din cauza unor datorii foarte mari ale Poștei. Victime colaterale sunt elevii Grupului Şcolar de Poştă şi Telecomunicaţii.

Dar cu Nelu (Balas) ce-or sa faca?

La finele săptămânii trecute, la pachet cu deputatul Marius Dugulescu, a sărit pârleazul în PNL și Nelu Balaș, șef al Regionalei de Poștă Timișoara. Trecerea lui a fost cumva eclipsată de cea a lui Dugulescu, pastorul baptist care se jura în Săptămâna Mare că nu va părăsi PD-L pentru PNL.

„Busoi s-a comportat ca un copil rau si obraznic”

Final de scandal cu înţepături între europarlamentarul Cristian Buşoi şi Poşta Română. La sfârşitul săptămânii trecute, liberalul a acuzat Poşta Română de abuz, deoarece ar fi refuzat să distribuie contra cost o scrisoare informativă către timişeni. Între timp, situaţia s-a rezolvat, dar Nelu Balaş n-a uitat să îl înţepe pe Cristian Buşoi.

Scrisoare necenzurata de Nelu catre europarlamentarul Cristian

Îmi pare nespus de rău că europarlamentarul liberal Cristian Buşoi n-a reuşit să-mi trimită prin Poşta Română o scrisoare. Chiar aşteptam o depeşă din partea domnului Cristian, să-mi spună ce-a mai făcut Parlamentul European cu cazul lui Poli cu retragerea licenţei şi retrogradarea nemiloasă provocată de Viorel Duru de la FRF.

Liberalul Busoi, boicotat de Posta Romana!

Cristian Buşoi, europarlamentarul PNL de Timiş, sare la beregata celor de la Poşta Română. Liberalul susţine că mesajele sale către cetăţenii din vestul ţării sunt boicotate de maşinăria politică a PD-L. De cealaltă parte, conducerea Centrului Regional de Reţea Poştală Timişoara îl acuză pe Buşoi de principii puerile şi de şmecherie.

Un politist de paza, pentru fiecare postas

Cazul poştăriţei tâlhărite la începutul săptămânii la Timişoara aduce în atenţie siguranţa factorilor poştali care, pe lângă corespondenţă, transportă şi importante sume de bani. Deşi securitatea acestora este asigurată de un protocol dintre Poliţie şi Poştă, o femeie poştaş a fost tâlhărită în plină stradă.

Unii cu mitingul, altii cu dansul… Nelu cu mic dejunul

La comanda fostului procuror Victor Ponta, „care în viaţa lui n-a prins pe nimeni, nici măcar pe Traian Băsescu” (apud Crin Antonescu, viitorul aliat al lui Ponta), sute sau chiar mii de PSD-işti s-au apucat, în toată ţara, să protesteze în faţa sediilor PD-L. Motivul pentru care oamenii au fost scoşi pe un frig de crapă pietrele la aceste manifestări n-a fost prea clar.

Fiecare copil merită un cadou de Crăciun

Centrul Regional Reţea Poştală Timişoara se alătură campaniei naţionale „Fiecare copil merită un cadou de Crăciun”, declanşată de Poşta Română, în scopul colectării de jucării pentru copiii orfani şi cei proveniţi din familii defavorizate.

Top