Arhiva pentru eticheta: gheorghe david

Unda verde pentru Balint Petrescu pe Colegiul III Deputati

Unda verde pentru Balint Petrescu pe Colegiul III Deputati

Biroul Permanent Local al PDL Timişoara va stabili joi seara numele candidatului pentru alegerile de pe Colegiul III Timişoara. Marele favorit, fostul senator Gheorghe David, s-a retras din cursă joi dimineaţa, după o discuţie cu conducerea centrală şi judeţeană a PDL.

Gheorghe David vrea totusi sa candideze pe Colegiul III

S-a schimbat schimbarea la PDL Timiş, unde necunoscutul Balint Petrescu a fost la un pas să fie desemnat candidat pe Colegiul III Deputaţi Timişoara, în lipsa altor democrat-liberali interesaţi. Fostul senator Gheorghe David pare mai decis ca niciodată să intre în cursa electorală, deşi s-a ferit săptămâni întregi să dea un răspuns.

Gheorghe David, principalul favorit al PDL pentru Colegiul III

Fostul senator Gheorghe David (PDL) revine în prim-plan. David pare principalul favorit pentru a candida sub sigla democrat-liberalilor la alegerile care se vor organiza pe Colegiul III Deputaţi Timişoara. Alegerile vor avea loc pe 25 mai, în acelaşi timp cu alegerile europarlamentare, după demisia Mariei Grapini din funcţia de deputat.

Alesii de Timis, cei mai harnici parlamentari

Institutul de Politici Publice a prezentat un raport privind activitatea parlamentarilor în mandatul 2008-2012. Și la Senat, și la Camera Deputaților, topul prezențelor în zilele de vot este dominat de parlamentari de Timiș. Mai mult decât atât, la fiecare cameră, în Top 3 figurează încă un ales de Timiș.

Dream-team la USL

Toată viața am să regret despărțirea fulgerătoare, prematură și nedreaptă dintre deputatul PDL Marius Dugulescu și PNL, precum și eșecul tulburător al negocierilor dintre senatorul pedelist Gheorghe David și PSD-ul lui „Ponta ia tot”, lider politic ce și-a propus deseori să lupte crâncen cu traseismul politic.

Top