Arhiva pentru eticheta: claudiu taga

Foarte probabil, traseistii de la UNPR isi pastreaza colegiile

Cel mai probabil, PSD Timiş va oferi partenerilor de la UNPR colegiile de deputaţi IV Timişoara şi VIII Jimbolia. Sunt exact colegiile de pe care au intrat în Parlamentul României deputaţii Maria Barna şi Claudiu Ţaga. Președintele PSD Victor Ponta a declarat, de altfel, că actualii parlamentari ai USL, inclusiv cei ai UNPR, își vor păstra colegiile la alegerile din toamnă.

Claudiu Taga, un deputat mut!

Deputatul progresist de Timiș Claudiu Țaga a reușit, în trei ani de mandat, să vorbească în parlament câte o secundă pe lună! În topul “muților” din Legislativul României, întocmit de realitatea.net, sunt 26 de parlamentari care au deschis gura în plen mai puțin de un minut.

Taga

Îl cheamă Ţaga. Claudiu Ţaga. E deputat pe Colegiul 8 Jimbolia. A intrat în parlament prin semiefracţie, obţinând ceva mai mult de 1.000 de voturi, voturi cu care s-a clasat abia pe locul IV între candidaţii din acel colegiu. Cu atâtea sufragii, eventual ajungi primar la Saravale sau Checea.

Robu e tranşant: Ţaga, out din PNL!

Strategia de struţo-cămilă aleasă de deputatul PNL Claudiu Ţaga nu este pe placul preşedintelui PNL Timiş, Nicolae Robu. Acesta a anunţat, joi după-amiaza, că Ţaga va fi dat afară din partid. Liderul PNL a mai afirmat că, oricum, deputatul din Colegiul Jimbolia n-a ţinut legătura cu partidul în ultima perioadă.

Top