Arhiva pentru eticheta: lobby

belgrad

Parlamentarii de Timiș, chemați să facă lobby pentru autostrada spre Belgrad

Parlamentarii de Timiș, chemați să facă lobby pentru autostrada spre Belgrad

Autostrada spre Belgrad este o necesitate, iar proiectul nu trebuie lăsat deoparte. Este convins deputatul PNL Marilen Pirtea, care vrea să obțină sprijin din partea tuturor parlamentarilor de Timiș pentru punerea în practică a acestuia.

Poveste cu gaze de sist, lobbysti si „eco-guristi”

Guvernul lui „Victor Porcu” (ca să împrumut o licență de la protestatarii din Piața Operei) a dat primele acorduri pentru exploatarea gazelor de șist. Atenție, e vorba de exploatare, nu doar explorare, așa cum s-a făcut până acum. Dacă explorarea înseamnă mai mult muncă de cercetare, exploatarea dă liber la extragerea gazelor de șist, țițeiului și ce naiba s-o mai găsi în subsol.

Robu spera ca, in 2014, guvernul sa vada mai bine Timisoara

În 2014, primarul Nicolae Robu așteaptă bani de la guvern pentru spitalul de copii, centură, stadion, bazin de înot și sală polivalentă. El susține că totul depinde de lobby-ul pe care îl vor face parlamentarii de Timiș. Aceștia și-au asumat, imediat după alegeri, o listă de 15 mari proiecte care trebuie susținute în București. În 2013 însă, banii de la „centru” aproape că au lipsit.

Ionut Nasleu, combinatorul lui Gigi Becali?

În urmă cu două săptămâni, liberalul timișorean Ionuț Nasleu se poza mândru de el în loja lui Gigi Becali, în timpul unui meci de fotbal al Stelei. Că au discutat politică sau afaceri nu știm. Oricum, Nasleu este adjunct la o instituție a statului care rerstituie proprietăți, iar grobianul personaj este unul care recuperează proprietăți.

Adrian Severin este urmarit penal

Europarlamentarul român Adrian Severin este umărit penal de DNA, pentru trafic de influenţă şi luare de mită. Scandalul a început în luna martie, când numele fostului ministru de Externe a apărut în contextul susţinerii intereselor unei firme britanice în Parlamentul European.

Prea saraci sa ne permitem politicieni atat de ieftini

Mari bagabonzi ziariştii ăştia britanici care i-au făcut o înscenare europarlamentarului PSD Adrian Severin, înscenare în care nişte lobby-işti (eufemism folosit în Occident pentru traficantul de interese) solicitau unor europarlamentari să facă nişte amendamente care să permită amânarea unor restituiri de depozite bancare până la o lună, în loc de o săptămână.

Top