Arhiva pentru eticheta: ioan rus

PNL cere demisia lui Ioan Rus, dupa ce PSD-istul a jignit trei milioane de romani

Prin vocea co-președintelui Alina Gorghiu, PNL a cerut demisia ministrului Transporturilor, Ioan Rus, protagonistul uneia dintre cele mai jignitoare declarații la adresa românilor. „Absolut revoltător. După ce că nu îi lasă să voteze pe românii din diaspora, le mai și jignesc în mod abominabil familiile. Acești oameni sunt o rușine pentru România. Demisia, Ioan Rus! Demisia, Victor Ponta!”, a declarat Gorghiu.

sosea centura

Deputatul Samartinean: Timisul nu apare nici macar in visele lui Ioan Rus

Deputatul PDL Cornel Sămărtinean critică decizia guvernului privind scoaterea județului Timiș și a Timișoarei din proiectele de infrastructă din următorii ani. De asemenea, el se întreabă dacă PSD-iștii locali realizează cât sunt de penibili când au promovat noul masterplan din care lipsește Timișul.

Fara sosea de centura Timisoara Sud cel putin pana in 2017! / FOTO

Aproape 30 de miliarde de euro – de atât are nevoie România până în 2030, pentru a construi 725 kilometri de autostradă, 184 de kilometri de autostradă fazată şi 1.809 kilometri de drum expres. Estimarea îi aparține ministrului Transporturilor, Ioan Rus, care a prezentat și prioritățile pentru 2015-2015. Acestea includ mai multe șosele de centură, dar nu și Timișoara Sud.

Senatorul Nicolae cere demisiile lui Ilie Sarbu si Ioan Rus, fiindca nu sunt de stanga!

Spiritele în PSD par să se încingă pe zi ce trece. După ce, luni, Dan Șova îi sugera lui Liviu Dragnea să facă un pas în spate, marți, senatorul PSD Serban Nicolae cere, într-o scrisoare deschisă, demisiile din partid ale lui Ioan Rus și Ilie Sârbu, spunând că aceștia nu sunt „de stânga”.

Ioan Rus a demisionat de la Interne

Debandada și haosul care domnesc în Guvernul USL condus de Victor Ponta par să nu mai aibă sfârșit. Luni dimineața, ministrul de Interne, Ioan Rus, și-a anunțat demisia de onoare din funcție. Acest act are loc la doar o zi după ce PDL, prin vocea lui Cezar Preda, a cerut demisia lui Rus pentru bulibășeala creată în jurul listelor electorale de la referendum.

Top