Arhiva pentru eticheta: iosif rotariu

Rotariu Mihu

„Roti”, consilier de imagine la Ripi

„Roti”, consilier de imagine la Ripi

Nume cu greutate alături de divizionara secundă Ripensia Timișoara. Iosif Rotariu este noul consilier de imagine al Ripensiei UVT. Prin expertiza sa și reputația impecabilă, ”Roti” va contribui la dezvoltarea prestigiului Ripensiei și la profesionalizarea clubului, anunță clubul bănățean. Iosif Rotariu a evoluat de 25 de ori la naționala României, pentru care a marcat o

De 1 iunie, Zumbathon® pentru Kassandra Rotariu

Mai mulți instructori de Zumba® Fitness din Timișoara, Oradea, Arad, Hunedoara, București și Iași pregătesc un eveniment special. Acesta este organizat cu scopul de a o ajuta pe Kassandra Rotariu, fețita înfiată de familia fostului international român Iosif Rotariu. Copila a trecut printr-o adevărată dramă până să fie adoptată de Daniela și Iosif Rotariu.

Rotariu lasa fotbalul lui Lata, pentru Liga lu’ Mitica

Dragostea trece prin stomac şi când vine vorba despre fotbal. Iosif Rotariu, simbolul Politehnicii Timişoara, este ca şi plecat la FC Vaslui, unde urmează să devină secundul lui Gabi Balint. Plecarea lui Iosif Rotariu vine tocmai înaintea derby-ului pe care echipa din eşalonul cu numărul cinci îl va susţine în faţa echipei din Racoviţa.

Top