Arhiva pentru eticheta: mediu rural

Premii pentru premianti: 500 de copii cu note bune, invitati la film

Premii pentru premianti: 500 de copii cu note bune, invitati la film

Peste 500 de copii din satele timișene vor veni, duminică dimineață, la film la mall. Micuții au rezultate bune la învățătură, iar acesta este un mic premiu pe care îl oferă Clubul Rotary Opera. Evenimentul a ajuns la ediția a cincea.

Somerii de la tara, integrati pe piata muncii cu bani de la UE

Integrare profesională pentru şomerii din mediul rural. Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany Timişoara a reuşit să atragă fonduri europene pentru demararea unui proiect de orientare şi integrare pe piaţa muncii a şomerilor, persoanelor ocupate în agricultura de subzistenţă, persoanelor inactive din Periam, Checea şi Satchinez, dar şi alte localităţi din mediul rural din Timiş.

Consultatii gratuite la tara

Studenţii medicinişti consultă gratuit persoanele din mediul rural, sub sloganul „Medic pentru o zi”. Proiectul celor de la Societatea Studenţilor în Medicină din Timişoara, de la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş”, se adresează unui public divers, atât copii, adoleşcenţi, cât şi persoanelor adulte sau vârsnice din mediul rural. Studenţii vor fi pe teren,

Suna clopotelul, din nou in scoli fara avize

Vor învăţa carte în şcoli care nu au nimic în comun cu secolul XXI, fără apă potabilă şi cu toaletele în curte. Peste 1.000 de copiii din judeţul Timiş vor merge la cursuri doar pentru că directorii şcolilor şi-au asumat această răspundere, după ce nu au primit avizele sanitare de funcţionare.

Top