Arhiva pentru eticheta: microbuze scolare

Transport școlar la Timișoara

Se introduc două noi trasee de transport şcolar în Timişoara

Se introduc două noi trasee de transport şcolar în Timişoara

Elevii timişoreni au la dispoziţie două noi trasee pentru transportul şcolar. Liniile S9 şi S10 vor circula de la podul din Calea Şagului până la Liceul Vlad Ţepeş, respectiv de pe Calea Bogdăneştilor până pe bulevardul CD Loga. Un proiect care s-a dovedit de succes este extins la Timişoara. Vorbim despre cursele de microbuze pentru

Încă două microbuze vor duce copiii la școală, în Timișoara

Două noi curse vor duce copiii la școală, în Timișoara. STPT (Societatea de Transport Public Timişoara) şi Primăria Municipiului Timişoara vor inaugura, începând cu data de 11 martie, două noi linii destinate transportului şcolar. Cu aceste două linii se va ajunge la un total de şapte linii de transport şcolar către şi dinspre unităţile şcolare.

2 din 17: atat a primit Timisul din microbuzele scolare promise de guvern

Reprezentanții consiliului județean și ai inspectoratului școlar au anunțat că Timișul va primi 40 de microbuze școlare. Prima „tranșă”, de 17 bucăți, ar fi trebuit să ajungă zilele acestea. Surpriza e că, momentan, au venit fix două bucăți! Restul nu se știe când vor lua drumul spre localitățile care le-au cerut.

Petroman atrage atentia primarilor sa nu mai foloseasca in alte interese microbuzele scolare

Cele 25 de microbuze şcolare vor începe să ajungă în judeţul Timiş din luna iunie. Acestea vor fi înmatriculate pe consiliile locale, iar reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Timiş spun că unii primari folosesc microbuzele şcolare, care sunt destinate transportului elevilor, în cu totul alte interese.

Top