Arhiva pentru eticheta: miei

Mieii si legumele la control, in pietele din Timisoara

Pieţele din Timişoara sunt luate la puricat înainte de Paști. Marți dimineață, poliţiştii de la investigareaa fraudelor, alături de comisarii Gărzii Financiare şi reprezentanţi ai OPC şi DSVSA Timiş au început controalele în cea mai mare piaţă de legume şi fructe din Timişoara. Peste nouă tone de legume au fost confiscate până acum.

Mieii si ouale, la control / FOTO

Atenţie de unde cumpăraţi carne pentru masa de Paşte! Este recomandarea făcută de reprezentanţii Direcţiei Sanitar-Veterinare Timiş. Pentru a se asigura că nu vor exista probleme, în această săptămână, inspectorii fac controale la toate produsele specifice sărbătorii pascale.

Sub privirile politiei veterinare, în pietele timisorene s-au vandut mii de miei modificati genetic

Am observat că presa de investigaţie nu mai are inimă nici măcar de sărbători. Ministrul Botiş, de la Muncă, a fost obligat să demisioneze de insistenţa mass-media şi din ordinul şefului său de la guvern. Un alt caz este urmărirea de către Adevărul de Seară a traseului bunătăţilor de Paşti de la directorul Apelor Române Banat, liderul PSD Timiş Titu Bojin, şi până la ceva mahări pe ramură de la Bucureşti.

Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com