Arhiva pentru eticheta: milioane de euro

S-a jucat cu banii „clienților” mai bine de un deceniu! Prejudicu enorm făcut de o angajată de la o bancă

S-a jucat cu banii „clienților” mai bine de un deceniu! Prejudicu enorm făcut de o angajată de la o bancă

Angajata unei bănci, ajutată de terțe persoane și profitând de naivitatea mai multor clienți a efectuat neautorizat multiple operațiuni bancare! Prejudiciul creat timp mai bine de 10 ani se ridică la 2,5 milioane de euro. Astăzi, 19 iulie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Timișoara, au pus

Trei firme din agricultura si una din industrie au adus aproape 5 milioane de euro in Timis

Doi investitori, unul din Germania şi unul din Danemarca, deţinători ai unei societăţi agricole cu sediul în comuna Dudeştii Vechi au contribuit fiecare cu peste 1,5 milioane de euro la majorarea capitalului social al acesteia, arată datele Registrului Comerţului pentru luna noiembrie a anului trecut, ultima analizată.

Super-oferta de la Primaria Timisoara: 10 milioane de euro pe an pentru spatii verzi!

Aproape 42 de milioane de euro, în patru ani – atât este dispusă să plătească Primăria Timișoara, pentru întreținerea spațiilor verzi. Anunțul a fost publicat pe SEAP la începutul săptămânii. Parcurile și zonele verzi din orașul de pe Bega au fost lăsate de izbeliște din toamna anului trecut. În prezent, Horticultura face lucrări de întreținere doar în zona centrală.

Top