Arhiva pentru eticheta: licitatii

Primăria Timișoara nu reușește să fie eco-modernă. Instituția lansează o a treia licitație pentru tomograful de pomi

Primăria Timișoara nu reușește să fie eco-modernă. Instituția lansează o a treia licitație pentru tomograful de pomi

Nu vom avea prea curând nici specialiști și nici scule să verificăm dacă pomii din Timișoara sunt găunoși pe dinăuntru. Primăria Timișoara a eșuat și pentru a doua oară în dorința de a găsi furnizor pentru un tomograf de copaci și pentru instruirea personalului aferent, fiind nevoită să lanseze o a treia licitație în acest

Dominic Fritz

Primarul Dominic Fritz vorbește despre cele două licitații anulate: ”Cineva își făcuse calculul că le va câștiga”

Primarul USR PLUS al Timișoarei, Dominic Fritz, crede că sunt mulți cărora nu le convine că el a ajuns primar, aceasta după ce opt ani PNL a condus orașul. De asemenea, el vorbește despre cele două licitații anulate, despre care el adaugă că ”cineva își făcuse calculul că le va câștiga”. Fritz spune că disputa

Robu continua razboiul cu PSD: boicot contra minciuna patologica

Încă o nouă licitație organizată de Primăria Timișoara fost contestată în ultimul moment, iar Nicolae Robu vorbește din nou de un boicot al PSD. Social-democrații îl acuză de „minciună patologică” și consideră că edilul nu mai are nicio șansă să devină… competent. Sunt semne clare că se apropie o campanie electorală foarte contondentă.

A pornit licitatia pentru pasajul Popa Sapca, primarul Robu crede ca lucrarile ar putea incepe in acest an

Licitația pentru lărgirea la patru benzi a străzii Popa Șapcă a fost publicată pe SEAP, firmele interesate putând să depună oferte până la finele lunii noiembrie. Licitația pentru pasajul Jiul se va încheia mai repede, iar primarul Nicolae Robu crede că lucrările pregătitoare ar putea începe chiar din acest an.

Conservarea vestigiilor din Cetate costa peste trei milioane de euro, se cauta proiectant

Cu toată zona centrală a orașului în șantier și fără soluții finale pentru conservarea descoperirilor arheologice făcute în timpul lucrărilor, Primăria Timișoara cumpără servicii de specialitate, în vederea punerii în valoare a acestor vestigii. Anunțul a fost pus pe SEAP, ofertele se deschid pe 3 martie, iar suma nu este deloc neglijabilă: peste 3 milioane de euro.

Super-oferta de la Primaria Timisoara: 10 milioane de euro pe an pentru spatii verzi!

Aproape 42 de milioane de euro, în patru ani – atât este dispusă să plătească Primăria Timișoara, pentru întreținerea spațiilor verzi. Anunțul a fost publicat pe SEAP la începutul săptămânii. Parcurile și zonele verzi din orașul de pe Bega au fost lăsate de izbeliște din toamna anului trecut. În prezent, Horticultura face lucrări de întreținere doar în zona centrală.

Daca e 28, e licitatie pentru spatii comerciale in gari!

CFR vrea sa relanseze activitatea comercială din gări, așa că oferă dezvoltatorilor peste 1.000 de spații la nivel național. Acestea vor fi scoase la licitație în fiecare lună, în data de 28. La cum arată însă, de exemplu, Gara de Nord din Timișoara, e greu de imaginat la ce fel de revitalizare a activității comerciale se gândesc mai-marii CFR…

Nimeni nu vrea „Semmeringul banatean”! A treia licitatie degeaba pentru Oravita-Anina

CFR a scos la licitație aproape 1.080 de kilometri de cale ferată, însumând 32 de secții CF, care aparţin infrastructurii feroviare neinteroperabile. Șase dintre acestea se află pe raza de activitate a Sucursalei Regionale CF Timişoara, trei fiind adjudecate de un operator privat. Printre acestea nu se numără și cea mai veche linie ferată montană din România, Oravița – Anina.

Suparat, Robu rabufneste: Licitatiile la PMT se castiga doar pe competenta

Licitațiile de la Primăria Timișoara sunt corecte și cinstite, fără culoare politică. Asta a declarat, marți, în plenul CL, Nicolae Robu, interpelat de consilierul țărănist Flavius Boncea, pe tema problemelor reclamate de o firmă care nu și-a primit banii de la o societate apropiată de liberalul Cristian Bușoi, câștigătoare de licitație la PMT.

Robu, deranjat de speculatiile privind licitatia pentru parcuri

La Primăria Timișoara, toate licitațiile sunt cinstite și perfect transparente. O certifică primarul Nicolae Robu, iritat de speculațiile făcute în jurul SC Rogera, firma care a câștigat licitația pentru întreținerea parcurilor. Societatea din Chișoda are experiență, după ce, în mai, a câștigat la Arad o licitație similară, în asociere cu Drufec.

Strazile din Timisoara si Arad se „bat” pentru serviciile aceleiasi firme

Timișoara și Aradul împart frățește o firmă pentru lucrările de întreținere a drumurilor. Sylc Con Trans SRL, premiată pentru transporturi terestre și transporturi prin conducte, se va ocupa de reparații străzilor dintr-un întreg sector din Timișoara. Aceeași societate a câștigat o licitație similară și la Arad.

DNA, pe urmele falsurilor lui Cornu de la Arad

DNA face verificări la Primăria și Consiliul Județean Arad, în ceea ce privește dosarele cu care omul de afaceri Georgică Cornu a câștigat mai multe licitații. Acesta are în prezent două contracte în desfășurare cu municipalitatea de pe Mureș, respectiv unul de întreținere de străzi și o participare în asociere, alături de alte companii.

CJT scoate la bataie 17,3 milioane de lei pentru lucrari la drumuri judetene

Consiliul Judeţean Timiş, prin Direcţia pentru Administrarea Drumurilor şi Podurilor Judeţene, organizează, până la sfârşitul lunii, nu mai puţin de şapte licitaţii publice pentru lucrări de asfaltare şi reparaţii, cu o valoare estimată care depăşeşte 17 milioane de lei.

Smecherie cu surub sau curat dezinteres?

De regulă, când o instituţie a statului scoate la licitaţie o lucrare publică şi nimeni nu depune ofertă, atunci se cheamă ori că organizatorul licitaţiei a făcut caietul de sarcini atât de inabordabil încât aşteaptă diminuarea vigilenţei publice pentru o aranjare mai pe placul firmei ce se doreşte a fi câştigătoare, ori tragem concluzia că, din punct de vedere economic, nu este rentabil să participi cu bani mulţi la ce vrea municipalitatea să facă.

Top