Arhiva pentru eticheta: mos teaca

Robu, sucarit rau pe Stoia si Frati

Umblă vorba pe terase (pe acolo unde își face veacul și ziaristul de terasă) că primarul Nicolae Robu nu prea îi mai are la inimă pe celebri frați Cristescu. Cu atât mai puțin, pe trimisul lor special în primărie, Moș Teacă, aka Traian Stoia. Și ar fi cel puțin două motive mari și late. Pe de o parte, Robu s-a săturat să spună toată lumea că e o biată paiață a fraților, iar pe de alta e vorba de o chestiune mult mai concretă.

Mos Teaca si „buba” din primarie

De-a dreptul spectaculos debutul lui Traian Stoia pe scaunul de viceprimar al Timișoarei. O reprezentație pe cinste, cu mult sunet și lumini. Nu trece o zi în care acest veritabil Moș Teacă al primăriei să nu mai descopere câte ceva în instituție. Ca să nu mai vorbim de numărul de inițiative pe metru pătrat pe care poate să le scoată din joben.

Mos Teaca de la primarie

De-a dreptul spumos interviul pe care proaspătul viceprimar PSD Traian Stoia l-a acordat recent site-ului Tion. Și recunosc că o spun și cu o anumită invidie profesională. Interviul devoalează, fără putință de tăgadă, cine și cum este personajul care s-a cocoțat pe scaunul de viceprimar al Timișoarei. Adică al municipiului cu pretenții de capitală culturală europeană!

Top