Arhiva pentru eticheta: nea jean

Nea Jean si glumele din programul primariei

Aș putea savura poantele secretarului primăriei Jean Cojocari dacă relaxările întâiului jurist al municipalității nu m-ar pune serios pe gânduri. Zilele trecute, dumnealui povestea cum a decurs concursul pentru întronarea lui Chiș Culiță în funcția de șef al Direcției Transporturi din cadrul Primăriei Timișoara. Ha-ha-ha, hu-hu-hu, be-he-he, hi-hi-hi, ce era să-l spargă „nea Jean” pe Chiș Culiță în fața comisiei de angajare!

Liga I – Dorele, ce facusi, ma, ii facusi pe Steaua campioni?

Gazul și-a arătat încă o dată forma bună pe care o are din iarnă și a învins clar pe Ceahlăul, echipă aflată la numai trei puncte deasupra zonei retrogradării. De notat inspirația lui nea Gigi Mulțescu, care în prima repriză l-a introdus în joc pe Avram, iar acesta a marcat după numai 30 de secunde golul egalizator cu Ceahlăul, a dat pasa de gol lui Bawab şi a fost decisiv şi la golul trei, când a şutat, iar portarul a respins în faţă, pentru reluarea decisivă a lui Breeveld.

Paradoxul Cojocari: averea creste, veniturile scad

Un punct au avut în comun cei mai importanți candidați la Primăria Timișoara: destituirea eternului secretar Ioan Cojocari. Actualul edil-șef, Nicolae Robu, a afirmat că „dacă tot ce am aflat până acum e adevărat, nu am cum să lucrez cu el”. Ioan Cojocari e încă bine-mersi în funcție și și-a depus, regulamentar, declarația de avere.

Nea Jean nemuritorul

În timp ce șefi și șefuleți din primărie se gândeau la zile grele, astfel că, încet-încet, își fac bagajele, unii cu gândul la pensionare, alții să-și facă un CV mai aspectuos, secretarul Ioan Cojocari se distra copios. Cel puțin în aparență, fiindcă s-ar putea să nu fi fost chiar râsul său. Că altfel nu se milogea pe lângă primarul Ciuhandu să nu renunțe la candidatură. Și totuși, ca să demonstreze că n-are nicio problemă, s-a dus la plajă în Cipru, de unde trimitea bezele la toată lumea.

Top