Arhiva pentru eticheta: nemti

Consilierii locali Boncea si Herzog sunt la mana nemtilor

Valentin Moldovan, liderul PNŢCD Timiş, le-a dat un nou ultimatum la sfârşit de an celor doi consilieri locali Bogdan Herzog şi Flavius Boncea. Ameninţaţi încă de acum un an cu retragerea sprijinului politic, dacă nu revin la sentimente mai bune faţă de partid, cei doi nu pot fi daţi însă prea uşor afară din Consiliul Local Timişoara.

Tiganii nostri, nemtii lor

Ce ţi-e şi cu nemţii ăştia! În loc să-şi vadă de Germania lor, că parcă n-ar avea destule probleme şi acolo, hop!, că vin în Timişoara. Ca să ce? Normal, ca să strice frumuseţe de armonie locală închegată între baştanii ţigani, şefi din Primăria Timişoara sau din Procuratură, Justiţie, Poliţie, notari, Carte Funciară etc.

Neamtul e socat! Romanii au descoperit masina de furat timpul

Adevăraţii „băieţi deştepţi”, de fapt nişte şmecheri, cumpără energie electrică ieftină de la statul condus de PDL. Bine, acum o cumpără de la PDL, că înainte o cumpărau de la PSD, de la PNL şi de la cine o mai fi fost la rând. Alţii, ca Virgil Popescu, lider sindical din învăţământ, Ştefan Gogoşanu, şef regional „Cartel Alfa”, primesc energie electrică gratis, nu ieftin, ci gratis, de la PDL Timiş.

Top