Arhiva pentru eticheta: furat

Indicatoare rutiere și o masă din… piatră, furate de pe șoselele din vestul României

Indicatoare rutiere și o masă din… piatră, furate de pe șoselele din vestul României

Ce se mai fură prin România? Pe șoselele din vestul țării, de exemplu, se „poartă” indicatoarele rutiere, băncile și mesele din parcări. Se întâmplă tot în județul Hunedoara, unde, acum o săptămână, s-a mai „subtilizat” un loc de refugiu de pe marginea șoselei.

Si-a recuperat telefonul furat de la cineva care voia sa i-l… vanda

Acum două luni i s-a furat telefonul și a avut surpriza ca, taman în centrul orașului, cineva să i-l ofere spre vânzare! I s-a întâmplat unui timișorean, care a reclamat imediat vânzătorul și și-a recuperat astfel IPhone-ul. Polițiștii locali care patrulau în zona centrală a orașului au primit o sesizare mai puțin obișnuită. Un timișorean

Taranistul Mihok a furat startul campaniei electorale pe Colegiul III

Patronul unui lanţ de farmacii din Timişoara, Ciprian Mihok, încearcă cu orice preţ să facă istorie pentru PNŢCD. El candidează pe Colegiul III Deputaţi Timişoara şi și-a început campania electorală dinainte de Paște. Asta, după ce a împânzit colegiul cu urări de sănătate pe panouri de mari dimensiuni.

Sa param demn

O vie emoție dinspre USL a cuprins o bună bucată de țară, o minunată parte de popor. Premierul Victor Ponta e preocupat în fruntea nației de faptul că PR-ul de calitate al PDL merge cu pâra la Uniunea Europeană. Lumea politică social-liberală e oripilată că cineva anunță un for superior, când mult mai bine era să nu spună nimic. Să tacă. Domnul Șova e și el supărat, doamna Rovana Plumb nu mai suportă atâta delațiune. Până și Cristian Bușoi, de la Timișoara, se arată mâhnit de atâta lipsă de patriotism din partea opoziției parlamentare.

La furat, in tandem cu paznicul

Doi tineri de 19 ani au reușit să fure, în numai două săptămâni, articole de bricolaj în valoare de peste 6.000 de lei dintr-un centru comercial de pe Calea Buziașului. Unul dintre ei era chiar paznicul magazinului, astfel că hoțul nu era controlat la ieșire.

Cred ca Gheorghe Ciuhandu s-a saturat de primarie

E tare mişto şi merită să te baţi pentru vreo două-trei mandate de edil, de parlamentar, pentru vreo funcţie de ministru sau alte cele derivate din activitatea politică. Cine vrea să facă pe prostul poate să se întrebe retoric de ce ar da cineva un milion de euro şpagă pentru a fi plantat pe un loc eligibil, pentru ca mai apoi să câştigi 500-600 de milioane de lei vechi, dacă faci parte din vreun aparat guvernamental, hai un miliard, dacă lucrezi în Primăria Timişoara.

Top