Arhiva pentru eticheta: noua republica

Batalia pe SMS-uri: PNL reclama PSD, dar si altii dau mesaje politice

Batalia pe SMS-uri: PNL reclama PSD, dar si altii dau mesaje politice

Curge cu SMS-uri mobilizatoare, cu îndemnuri la vot. Liberalii au depus un denunț la IPJ, reclamând un astfel de mesaj semnat, chipurile, de candidatul PSD pe Colegiul 3. Nu e însă singurul SMS care a fost trimis în ziua alegerilor: alți timișoreni au primit mesaje de la Noua Republică, partid care recomandă „stejarul” în locul „trandafirilor”.

A facut inchisoare pentru visul american, acum vrea sa lupte pentru „Noua Romanie” din Parlamentul European

După 35 de ani de carieră în SUA, antreprenorul român George Mioc (Noua Republică) este decis să schimbe lucrurile pentru România din Parlamentul European. Născut la Cărpiniş, Mioc are o biografie interesantă. A făcut puşcărie pentru că a vrut să scape din lagărul comunist, dar, în cele din urmă, a reușit s-o ia de la zero în ţara tuturor posibilităţilor.

mihail neamtu

Mihail Neamtu: Cred in miracole, putem obtine un vot care sa ne duca in PE

În 2012, flutura o funie de usturoi pentru a alunga strigoii USL. Un politician atipic, Mihail Neamțu acum crede în minuni și spune că ar putea ajunge în Parlamentul European, după alegerile din 25 mai. Dacă nu va reuși această performanță, nu vede în asta un capăt de țară, deoarece Noua Republică e un proiect pe termen lung. Între timp, pentru că a înțeles anumite sensibilități, Neamțu a decis să nu mai recite în public poezia „Ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane”, a lui Radu Gyr.

Primării din Timiș, certate de președintele Consiliului Județean: „Foarte mulți oameni sunt în pragul disperării din cauza alergiei la ambrozie”

Ambrozia, „agent electoral” pentru PSD!

Consiliul Județean Timiș a declarat război pe viață și pe moarte ambroziei. Măsura prin care a demarat această bătălie este însă cel puțin discutabilă. Aleșii județeni au alocat 100.000 de lei pentru… tipărirea de pliante și afișe prin care populația să fie avertizată de neplăcerile provocate de această plantă! Liderii Noua Republică Timiș consideră că la mijloc este o afacere cu accente electorale, banii pentru afișe mergând către clientela PSD.

Dilemele Noii Republici: „Infractorul Nastase”, salarizat in puscarie?

Liderii Partidului Noua Republică au cerut public „Jurnalului Național” să comunice dacă „infractorul Adrian Năstase” primește bani pentru editorialele pe care acesta le publică în respectivul cotidian. Ei întreabă dacă nu cumva sunt retribuiți și membrii familiei Năstase, mai exact Dana Năstase, la rândul ei condamnată penal la închisoare cu suspendare.

Conferinta Noua Republica, la Timisoara

Noua Republică organizează, sâmbătă, la Timișoara, o conferință pe tema „Corupția politică și performanța economică: România încotro?”. Aceasta are loc de la ora 18,30, în sala „Viena” a Hotelului Timișoara. Vor vorbi europarlamentarul Monica Macovei, Mihai Neamțu, președintele Noua Republică, Mihnea Vasilache, vicepreședintele NR, Corneliu Berari, Fundația Creștin-Democrată, și Alin Gavreliuc, de la Noua Republică

Top