Arhiva pentru eticheta: regii

Robu sustine ca RATT e pe profit și doar Colterm ii mai da batai de cap

Robu sustine ca RATT e pe profit și doar Colterm ii mai da batai de cap

Toate societățile și regiile primăriei, în afară de Colterm, au fost pe plus anul trecut. Cel puțin așa susține Nicolae Robu, care a cerut date exacte despre activitatea acestora, dar și despre numărul de angajați. Primarul a stabilit și care va fi algoritmul de calcul pentru salariile managerilor. Cei neperformanți se vor mulțumi cu „doar” 1.000 de euro lunar.

Pentru a-i face mai perfomanti, Robu a taiat salariile directorilor de societati ale primariei

Directorii societăților comerciale cu pierderi aflate în subordinea CL Timișoara vor avea salarii mai mici de la 1 ianuarie. Consilierii au votat propunerea primarului Nicolae Robu, care plafonează salariile la circa 1.000 de euro, la care se pot adăuga anumite sporuri, în funcție de performanțe.

A luat taurul de corn

Când spui că vei tăia din salariile directorilor de societăți și regii ale municipalității ar trebui să fii perceput ca primarul care vrea să taie răul de la rădăcină, măcinat de grija banului luat de la contribuabil. De aceea am trecut declarația lui Nicolae Robu la capitolul intenții bune și foarte bune, minunate chiar.

Topul salariilor directorilor de regii si societati din subordinea CL

Primarul Nicolae Robu a anunțat că va umbla la salariile directorilor de regii și societăți din subordinea consiliului local, după ce, în urmă cu câteva zile, afirmase că e o „aberație” faptul că aceștia au venituri mai mari decât el. Din șase directori însă, doar trei au salarii mai mari decât primarul. Topul este condus de Ilie Vlaicu de la Aquatim, iar ultimul în clasament este Ioan Goia de la RATT.

Salariile directorilor de regii si societati ale CL vor fi taiate!

Cadou de Crăciun pentru directorii societăților comerciale aflate în subordinea Consiliul Local Timișoara. În viitorul plen se va stabili un nou sistem de salarizare, care va pleca de la aproximativ 4.000 de lei. Dacă societățile sunt pe pierderi, veniturile managerilor vor scădea considerabil.

Top