La finalul acestei săptămâni, în zilele de 1 şi 2 iunie, Festivalul “Zilele Veveriţelor” de la Buziaş se întoarce cu multă distracție, mâncare și băutură pe gusturile tuturor. Ajuns la cea de-a VIII-a ediţie, festivalul pregăteşte şi în acest an multe surprize pentru participanţi. Nu va lipsi nici deliciosul concurs gastronomic ,, Cele mai bune…
“Zilele Veveriţelor” au atras puhoi de lume la Buziaş. Festivalul continuă azi când se vor savura “cele mai bune sarmale din Banat”/Foto
Festivalul Zilele Veverițelor a adunat sâmbătă foarte multă lume la Buziaş, în special din Timişoara, în prima zi a manifestării. Festivalul continuă și astăzi, când are loc şi aşteptatul concurs „Cele mai bune sarmale din Banat”. În prima zi a Festivalului “Zilele Veverițelor”, pe o vreme foarte frumoasă, s-a dansat, s-a cântat, s-a mâncat, existând…
“Cele mai bune sarmale din Banat”, doar la Buziaş. Festivalul veveriţelor se întoarce în oraşul staţiune
Weekend-ul viitor, Festivalul “Zilele Veveriţelor”de la Buziaş se întoarce cu multă distracție, mâncare și băutură pe gusturile tuturor. Ajuns la cea de-a VII-a ediţie, festivalul pregăteşte şi în acest an multe surprize pentru participanţi. Nu va lipsi nici deliciosul concurs gastronomic ,, Cele mai bune sarmale din Banat”. Festivalul va începe sâmbătă,10 iunie, la ora…
Mare sărbătoare în weekend, la Buziaş. Programul complet al manifestărilor
În acest weekend toate drumurile vor duce spre Buziaş, acolo unde se va desfăşura ediţia cu umărul V al Festivalului „Zilele Veveriţelor”. Manifestarea din acest an este dedicată celor 200 de ani de la actul de înfiiţare a staţiunii care a făcut renumit oraşul din apropierea Timişoarei. Timp de două zile va fi mare sărbătoare…
Faceți loc pentru sarmale! Concurs înainte de Crăciun, în Lunca Timișului
În Timiș va avea loc Lunca Timișului CX Cup, un concurs de ciclism și alergare care se va desfășura în 15 decembrie, o ocazie numai bună de a face loc sarmalelor de sărbători.
Toate drumurile au dus la Buziaș. De unde vin cele mai bune sarmale din Banat / FOTO
Zilele Veverițelor, eveniment ajuns la ediția cu numărul 4, prinde din ce în ce mai mult la timișeni și nu numai. Timp de două zile, toate drumurile au dus la Buziaș, mii de oameni bucurându-se de o vreme frumoasă, o mâncare bună și pentru toate gusturile și de vinurile deosebite din podgoria de la Silagiu.
În weekend, cele mai bune sarmale din Banat vă așteaptă la Buziaș
Buziașul e în sărbătoare. În intervalul 30 mai – 3 iunie au loc Zilele Culturii Buzieșene, cu două evenimente importante: Ziua Colonadei și Ziua Veverițelor. Dacă vreți să mâncați cele mai bune sarmale din Banat, treceți în weekend prin orășelul-stațiune.
Sarmalele cele mai bune din Banat se întorc la Buziaș
Dacă sunteți pasionat de de ieșiri în aer liber, muzică autentică bănățeană și nu numai, mâncare tradițională, dar mai ales sarmale, puteți să le aveți pe toate într-un singur loc. În Buziaș are loc a patra ediție a Zilelor Veverițelor.
Sarmale, jazz si poezie, pe malul lacului de la Muzeul Satului Banatean
Ce au în comun oala cu sarmale a bunicii, poezia și jazzul? Aparent nimic, însă Muzeul Satului Bănățean vă invită să vă mai gândiți o dată. Sâmbătă, 15 iulie, sunteți așteptați la un experiment… lirico-gastronomic total neobișnuit.
Zilele Veveritei, la a III-a editie. Cele mai bune sarmale va asteapta in weekend la Buzias
La finalul acestei săptămâni, la Buziaș are loc a treia ediție a Festivalului „Zilele Veveriței”. Distracția, mâncarea și băutura vor fi pe săturate și pe gusturile tuturor. La fel ca la precedentele ediții, festivalul include și concursul care va desemna cele mai bune sarmale din Banat.
Cele mai bune sarmale din Banat s-au gatit la Buzias! La Zilele Veveritelor / FOTO
Două zile de festival, două zile pline pentru buzieșeni. A fost ediția cu numărul doi a Zilelor Veverițelor, care s-a lăsat cu o petrecere în toată regula în parcul din oraș. Duminică a avut loc și mult așteptatul concurs de gătit sarmale, dar petrecerea a continuat, până spre seară, în ritmuri tradiționale bănățene.
Cele mai bune sarmale din Banat la Zilele Veveritelor, de la Buzias
Dacă vă doriți un weekend relaxant, cu surprize culinare de să te lingi pe degete, pregătiți-vă de o excursie la Buziaș. Aici are loc, în 2 și 3 iulie, a doua ediție a Festivalului „Zilele Veverițelor”. Vă așteaptă, pe lângă un concurs de mâncat și gătit sarmale, și un program artistic deosebit.
Cele mai bune sarmale din Banat se fac la Buzias, la Zilele Veveritei
Se încing din nou ceaunele la Buziaș! Începutul lunii iulie aduce, în orășelul-stațiune, cea de-a doua ediție a Festivalului „Zilele veveriței”, iar una dintre atracții va fi, și în acest an, concursul de… sarmale. Totul, asezonat cu muzică populară, dar și cu alte surprize.
Sarmale pe saturate si multa voie buna, la Zilele Veveritelor / FOTO
Timișenilor le plac festivalurile și… sarmalele! Deși a fost weekend-ul de Rusalii, iar în zonă s-au desfășurat mai multe rugi tradiționale, a fost mare înghesuială în parcul din Buziaș, unde a avut loc prima ediție a Zilelor Veverițelor. S-a lăsat și cu un concurs de gătit sarmale.
Zilele Veveritelor, concurs de sarmale si voie buna, la Buzias / PROGRAM
Două zile pline de voie bună și bucate dintre cele mai gustoase! Asta vă așteaptă la finele săptămânii, la Zilele Veverițelor de la Buziaș. În plus, va avea loc un concurs de… sarmale, atât pentru bucătari, cât și pentru pofticioși.
Zilele Veveritelor si concurs de mancat si gatit sarmale, la Buzias
Prima ediție a „Zilelor veverițelor” va avea loc la Buziaș în 30-31 mai, în organizarea Asociației pentru Dezvoltarea Zonei Buziaș. Și fiindcă de la o astfel de sărbătoare populară nu puteau lipsi bucatele, concomitent se organizează și concursuri gastronomice.
Reteta din Oltenia: Sarmale în dovleac / FOTO+VIDEO
Campania de educație culinară „Descoperă Tradițiile Culinare Românești” este la a doua ediție și se desfășoară în perioada ianuarie – decembrie 2014. În acest interval vor fi promovate 40 de rețete oferite de 40 de pensiuni din cele nouă zone istorice ale României. Pentru această săptămână vă propunem o rețetă de sarmale în… dovleac, originară din Oltenia
Sarmale si cozonac pentru pacientii de la Judetean
Bolnavii internați la Spitalul Județean vor avea parte de un meniu special de sărbători. Asta, numai dacă nu au restricții alimentare impuse de medicii. Vor fi pregătite în jur de 600 de porții de mâncare.