Arhiva pentru eticheta: sectii

Spitalul Judetean se pregateste de santier: se va lucra in mai toate sectiile

Spitalul Judetean se pregateste de santier: se va lucra in mai toate sectiile

Lucrările de modernizare a Spitalului Judeţean Timişoara continuă, astfel că au intrat sau vor intra în reparații alte secții. Managerul SCJUT, Marius Craina, speră ca operaţiunile să continue conform planificării, iar până la finalul anului aproape toate spaţiile să fi trecut prin procesul de modernizare.

Spitalul Judetean Timisoara

Renovarea Judeteanului mai scoate de la bugetul CJ cinci milioane de lei

La Spitalul Județean din Timișoara se muncește de zor la reamenajarea mai multor secții. Lucrările au început în 2014 și ar trebui finalizate anul viitor. Consiliul Județean Timiș, instituția care deține clădirea unității sanitare, este solicitat să suplimenteze suma pentru renovări cu încă cinci milioane de lei.

Timisul, sub zapezi in ziua alegeri, sectii inchise din cauza vremii

La alegerile parlamentare de duminică sunt așteptați peste 18,2 18,2 milioane de români. În Timiș sunt 596 de secții de votare, din care 212 în Timișoara. numărul secțiilor a crescut cu șapte față de referendumul din luna iulie. Din cauza vremii, unele secții de votare nu s-au deschis până la această oră. UPDATE: Au rămas încă închise doar secțiile de votare din Checea și Ghilad.

Top