Arhiva pentru eticheta: Siguranța alimentelor este responsabilitatea tuturor

alimente

Siguranța alimentară, dezbătută la Universitatea Politehnica Timișoara

Siguranța alimentară, dezbătută la Universitatea Politehnica Timișoara

Facultatea de Chimie Industrială și Ingineria Mediului din cadrul Universității Politehnica Timișoara a organizat, în perioada 7-9 iunie 2021, evenimentul „Siguranța alimentelor este responsabilitatea tuturor”, desfășurat online, alăturându-se astfel campaniei de conștientizare a importanței siguranței alimentelor inițiată de Organizația Mondială a Sănătății (World Health Organization-WHO) și Organizația pentru Alimentație și Agricultură (Food and Agriculture Organization-FAO),

Ziua Mondială a Siguranţei Alimentelor, celebrată de UPT cu un concurs online

Universitatea Politehnica Timișoara va celebra Ziua Mondială a Siguranței Alimentelor prin intermediul unui concurs, „Tinerii și siguranța alimentelor – PolySafeFood”. Acesta este organizat de Facultatea de Chimie Industrială și Ingineria Mediului, online. Având ca temă principală „Siguranța alimentelor este responsabilitatea tuturor“, competiția se adresează elevilor, studenților și cadrelor didactice din învățământul preuniversitar și universitar. Principalele

Top