Arhiva pentru eticheta: slab

Ostaficiuc, pus sa faca investitii serioase in garderoba

Ostaficiuc, pus sa faca investitii serioase in garderoba

Aerul tare al opoziţiei face minuni. Nu mai puţin de 13 kilograme a reuşit să slăbească liderul PDL Timiş, Constantin Ostaficiuc, în ultimele 12 luni. Forma fizică de invdidat a fostului preşedinte de la CJ Timiş îi dă însă şi multe bătăi de cap.

N-a fost soc, a fost noroc!

Așadar, după șase meciuri fără victorie, ACS Poli a învins la U Cluj, cea mai necăjită echipă din campionat. A fost și primul meci cu Aurel Șunda pe banca tehnică. În momentul în care s-a decis schimbarea lui Vali Velcea, cuvântul de ordine a fost că echipa are nevoie de un „șoc” pentru a-și reveni. Dacă rezultatul cu probabil cea mai slabă echipă a Ligii I a fost pozitiv, nu același lucru se poate spune despre joc.

Dupa Poli – Viitorul, o singura intrebare: la ce se pricepe Furtado ala?

ACS Poli a făcut vineri de departe cel mai slab joc din acest sezon, în fața Viitorului Constanța. Un meci nul din toate punctele de vedere, după trei eșecuri consecutive. Dincolo de meciul extrem de anost practicat de timișoreni, cu un punct norocos scos datorită Nuno Claro, o altă chestiune a fost extrem de frapantă. Și anume, tipul acela de-l cheamă Furtado, care l-a înlocuit pe golgeterul Szekely. Un individ înalt, închis la culoare (nu zic negru, să nu fiu acuzat de discriminare), împiedicat până la Dumnezeu și înapoi.

Top