Arhiva pentru eticheta: sluga

Editorial de Ino Ardelean

Cu ochii fixati pe Dragnea, uitam de Tariceanu

Cu ochii fixati pe Dragnea, uitam de Tariceanu

Încurcate rău sunt căile electoratului român și e foarte greu de descâlcit cam ce gândesc românii când pun ștampila pe buletin. Asta dacă gândesc, fiindcă, de multe ori, votul nu-i decât un reflex condiționat a la Pavlov de ajutorul social dat de primari sau micii, berea și plasele cu făină și ulei.

Deputatul bulgar de Timis Niculae Mircovici despre poporul roman: „Neam de sluga”

Într-o postare pe contul său de Facebook, Niculae Mircovici, deputat din partea Uniunii Bulgare din Banat, face câteva remarci extrem de jignitoare la adresa românilor. Supărarea lui pornește de la mișcările de stradă care au avut loc în ultima perioadă și care au condus la căderea Guvernului Ponta.

Oare pana unde poate cobori slugoiul perfect Calin Popescu Tariceanu?

Prin marea „grijă” a lui Călin Popescu Tăriceanu, campania electorală pentru alegerile prezidențiale ia o nouă turnură, respectiv suspendarea și demiterea lui Traian Băsescu. În lipsa unui proiect de țară, în afară de „să i-o tragem lui Băsescu”, Tăriceanu bulversează scena politică, dar și campania electorală cu acest demers mai mult decât dubios. La fel de adevărat este și faptul că nici Victor Ponta n-are alt proiect, dar măcar al lui este ceva mai frumos ambalat.

Top