Arhiva pentru eticheta: lauda

Nicolae Robu pe santier

Fabulos! Primarul Robu îşi arogă o nouă „realizare”: Iulius Town

Fabulos! Primarul Robu îşi arogă o nouă „realizare”: Iulius Town

Primarul Nicolae Robu continuă să-şi asume realizările altora. De această dată el se laudă cu investiţia de la Iulius Town. În acelaşi timp, el îl atacă pe fostul primar Gheorghe Ciuhandu, în timpul mandatului căruia a demarat cu adevărat investiţia de la Iulius Mall.

Senatorul Ardelean s-a dus la Paris… sa-si faca poza in fata unei masini!?

La Paris are loc, duminică după-amiază, un marș al solidarității, în memoria celor uciși în atentatele care au îngrozit lumea în ultima săptămână. Sunt așteptați să participe în jur de un milion de oameni, printre care și o mulțime de lideri de state. A ajuns în capitala Franței și un senator de Timiș, care s-a gândit să se și laude cu asta!

Mister Vali

Lui Vali Velcea nu-i pot spune încă dom’ profesor, cum probabil că i-ar plăcea, însă nici nu pot să-i găsesc pricină pentru eșecul de la Brașov, 1-2 în recenta etapă a ligii 1. Da, lipsa unui leac pentru neputința din meciul cu Botoșaniul poate fi un motiv de supărare pe antrenorul care, totuși, a crescut frumos de la an la an. Vali Velcea a depășit faza de Marian Rada la Rapid.

Gheorghe Ciuhandu, om politic de mare anvergura intre aripile PNL Timis

După ce în mai mulți ani de activitate politică n-a prea atras atenția nici cu bune, nici cu prea rele, deputatul de Circumvalațiunii Horia Cristian a ieșit recent pe taraba media cu două teorii ce merită atenție. Prima ar fi invitarea în PNL și ridicarea în slăvi a omului politic Gheorghe Ciuhandu, fidel principiului că pe dispărutul din politică e musai să-l vobești numai de bine.

Tragedie in Timis! Lui Constantin Ostaficiuc i-au murit toti laudatorii

În clipa în care a avut senzația că i-au răposat toți lăudătorii, dar toți până la unul, Constantin Ostaficiuc, președintele CJT și al pedeliștilor timișeni, a dat fuga-fuguța la ziare să tocmească un interviu despre realizările mandatelor sale cu largul concurs investițional al Partidului Democrat, de guvernământ.

Viceprimarul Grindeanu a furat startul in campania electorala

În timp ce alţi politicieni încearcă să profite electoral de necazurile prin care trece Poli Timişoara, viceprimarul PSD Sorin Grindeanu se foloseşte, în același scop, de funcţia sa. Oamenii lui au umplut cutiile poștale din partea de sud a orașului cu materiale publicitare care laudă „realizările” edilului PSD-ist.

Top