Arhiva pentru eticheta: specialisti

Editorial de Eugen Sasu

63 de specialiști

63 de specialiști

Plângem noi după meritocrație în sectorul public, dar în mod evident nu am avut-o vreodată. Iar acolo unde un om s-a potrivit cu locul, precis a fost o fericită întâlnire între capacitatea profesională a unui cetățean înscris într-un partid și metehnele acelor partide de a împărți prada după alegeri. Dincolo de această fericită potrivire, sistemul

Peste 200 de specialiști la Congresul Național al Societății de Imagistică Musculoscheletală de la Timișoara

Societatea de Imagistică Musculoscheletală din România, cu sprijinul Societății de Radiologie și Imagistică din România marchează desfășurarea Congresului Național al Societății de Imagistică Musculoscheletala, în perioada 31 mai – 2 iunie 2019, la Timișoara. Manifestarea are două secțiuni prin excelență cu caracter științific. În 31 mai, de la ora 8.30, s-a derulat un curs susținut

CCIAT cauta la Timisoara solutii pentru relocarea a peste 2.400 de oameni din Valea Jiului

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timişoara caută soluţii de relocare a peste 2.400 de specialişti din Valea Jiului spre capitala Banatului, în cadrul unei întâlniri la care este aşteptat să participe şi ministrul Economiei, Toma Florin Petcu. Evenimentul va beneficia de sprjinul Î.P.S Ioan Selejan, Mitropolitul Banatului.

La ciolanul laudat

USL e pe cale să finalizeze acțiunea de înlocuire a „incompetenților” PDL cu propriii „specialiști” la conducerea instituțiilor deconcentrate din Timiș. Cam târziu și tot nu e gata. deBanat a arătat zilele trecute cum stă treaba. Au mai rămas din „greaua moștenire” dr. Vermeșan, la Sănătate Publică, și Sorin Belea, la Statistică. Vă dați seama că dacă nici în județe, voievodate și cnezate nu au fost în stare într-un an și jumătate să preia complet puterea, ce așteptări mai ai să se descurce Ponta cu versatul Băsescu la nivel central?!

Vinul de la Recas are OK-ul de la specialisti din patru tari

Cramele Recaş au, din acest an, o echipă extinsă de vinificatori, sub supravegherea căreia vor fi create vinurile sale din cea mai recentă producție. Un australian, un specialist din Africa de Sud, o spaniolă și un român vor avea grijă ca orice sticlă de vin care pleacă de la Recaș să fie de cea mai bună calitate.

Haosul din zona Michelangelo e controlat de specialisti

Specialiştii în trafic n-au găsit o soluție mai bună pentru devierea traficului în zona Michelangelo. Ruta ocolitoare pe Bulevardul Sudului, anunțată pentru 1 aprilie, va fi dată în folosinţă la începutul săptămânii viitoare. Între timp, șoferii stau în trafic zeci de minute, iar cozile au devenit interminabile. Primarul Nicolae Robu le recomandă să evite zona.

Top