Arhiva pentru eticheta: strada polona

Trei caravane ajung sâmbătă pe strada Polonă. Vor oferi consultații medicale, vaccinare anti-covid și program cultural

Trei caravane ajung sâmbătă pe strada Polonă. Vor oferi consultații medicale, vaccinare anti-covid și program cultural

Zona de blocuri cunoscută pentru fabrica de zahăr, care dădea sens cândva Freidorf-ului de după pod, este acum vecină cu sucursala unei mari corporații din industria măcelăriei. Locatarii se plâng adesea de cadourile olfactive ai căror beneficiari indirecți și involuntari sunt. În afară de asta, locul este conectat de oraș prin puține mijloace de transport.

Trafic restricţionat prin pasajul de la Parcul Industrial Freidorf

Sunt probleme mari cu pasajul IMAIA, de pe strada Polonă. Acesta asigură legătura cu Parcul Industrial Freidorf, dar şi accesul spre cartierul din zona Fabricii de Zahăr şi localităţile Utvin sau Sânmihaiu Român. La pasaj s-au constatat o serie de deficienţe structurale, fiind introduse restricţii importante de circulaţie! În urma unor verificări realizate la pasajul

strada polonă

Sunt mai bune semafoarele decât calmatoarele! Petiție anti-cozi în trafic pe strada Polonă

Calmatoarele de trafic din zona Polonă le scot peri albi șoferilor care sunt nevoiți să parcurgă zilnic acest drum. Oamenii au făcut o petiție prin care îi cer primarului Nicolae Robu să renunțe la „polițiștii culcați”, iar în locul lor să fie instalate semafoare cu buton.

Blocul de pe Polona ramane unic: primaria nu cumpara in acest an locuinte

Cu o listă de cereri pentru locuințe drastic subțiată, Primăria Timișoara nu va face, în acest an, o achiziție similară cu aceea când a cumpărat blocul de pe strada Polonă. S-a renunțat, cel puțin pentru moment, și la locuințele modulare, așa că sunt șanse minime pentru cei care așteaptă case de la primărie.

Primaria are chiriasi noi pe Polona, dar Timisoara nu va fi oras „asistential” / FOTO

Blocul de pe strada Polonă are, în sfârșit, locatari. Evacuați, bărbați în toată firea care nu se deranjează să meargă la serviciu pentru 800 de lei pe lună, bătrâni bolnavi, femei singure cu copii – cu toții se vor putea muta, de săptămâna viitoare, în apartamente noi-nouțe, pentru care chiria e de cel mult 50 de lei. Primarul Nicolae Robu spune însă că Timișoara nu va deveni oraș „asistențial”.

Zona Polona, un ghetou fara asociatii de proprietari / FOTO

Actuala administrație a aflat și ea că o parte din zona Polonă, aflată la marginea Timișoarei, arată ca după bombardament. Viceprimarul Traian Stoia spune însă că, în momentul de față, nu prea există soluții pentru rezolvarea solicitărilor venite de la locuitorii de acolo, deoarece imobilele sunt proprietate privată. El le recomandă oamenilor, ca un prim pas spre intrarea în normalitate, să-și facă asociații de proprietari.

Se depun cereri pentru garsonierele primariei de pe strada Polona

Blocul de pe strada Polonă nr. 19, cumpărat în iarnă de Primăria Timișoara, urmează să fie dat în folosință. Până la finele lunii martie, pot fi depuse cererile pentru obținerea unei locuințe. Repartizarea va fi făcută în ordinea de prioritate nou stabilită la plenul din februarie al CL, iar zece locuinte vor fi destinate angajaților instituțiilor bugetare.

Stoia: Se stia de asta-vara ca blocul de un milion de euro e devastat!

Garsonierele devastate din blocul de pe stradă Polonă, pe care primăria era gata să ofere un milion de euro, au fost fotografiate, astă-vară, chiar de angajații PMT! Viceprimarul Traian Stoia susține că poze existau la Direcția Clădiri, Terenuri și Dotări Diverse, condusă de Martin Staia. Primarul Nicolae Robu afirmă însă că dezastrul a fost constatat doar după licitație.

Primaria era sa dea un milion de euro pe niste garsoniere devastate

Mai puțin de o săptămână a durat bucuria primarului Nicolae Robu, încântat de achiziția unui întreg bloc de garsoniere. Municipalitatea era gata să plătească aproape un milion de euro pentru un imobil din zona Polonă, fără să verifice însă starea acestuia. Acum, totul depinde de o decizie a BRD.

Sta la nefamilisti, dar detine cinematograful Studio in centrul Timisoarei!

O timișoreancă cu domiciliul pe strada Polonă este proprietara imobilului în care funcționează cinematograful Studio! Femeia a împrumutat RADEF cu nu mai puțin de 200.000 de euro și, pentru că regia n-a plătit, a primit, în schimbul datoriei, ditamai clădirea din centrul Timișoarei.

Top