Arhiva pentru eticheta: garsoniere

Cu banii cu care in 2008 puteati lua o garsoniera, acum luati doua camere

Cu banii cu care in 2008 puteati lua o garsoniera, acum luati doua camere

Apartamentele cu două camere sunt, în prezent, mai ieftine decât garsonierele în anii de boom imobiliar! Asta susțin experții în imobiliare, conform cărora la Timișoara s-a ajuns la o medie de 44.000 de euro, de la peste 75.000 de euro, în 2008.

Primaria era sa dea un milion de euro pe niste garsoniere devastate

Mai puțin de o săptămână a durat bucuria primarului Nicolae Robu, încântat de achiziția unui întreg bloc de garsoniere. Municipalitatea era gata să plătească aproape un milion de euro pentru un imobil din zona Polonă, fără să verifice însă starea acestuia. Acum, totul depinde de o decizie a BRD.

Ce „descoperiri” a mai facut viceprimarul Stoia: garsoniere care nu exista

Într-o continuă goană după publicitate, viceprimarul PSD Traian Stoia face ce face și mai produce câte o „mare descoperire”, tratată ca atare și în media pe care o controlează, spre disperarea primarului Nicolae Robu. De cele mai multe ori dă cu bățul în baltă, acoperindu-se de ridicol spre deliciul angajaților din primărie care știu cu ce se mănâncă administrația. Ultima „mare descoperire” a trimisului special al fraților Cristescu în Primăria Timișoara: 111 garsoniere.

Top