Arhiva pentru eticheta: sume

Timisorenii scot din buzunar mai mult de 1.000 de euro pentru o vacanta si prefera Italia sau Muntenegru

Timisorenii scot din buzunar mai mult de 1.000 de euro pentru o vacanta si prefera Italia sau Muntenegru

Timişorenii au tendinţa să facă cel puţin două concedii pe an, iar suma investită pentru o asemenea deplasare de plăcere e în medie 1.450 de euro, arată datele uneia dintre cele mai mari agenţii turistice din lume, prezentă şi pe piaţa românească.

Consilierii locali trebuie sa aprobe 385.000 de euro pentru bisericile din Timisoara

Întâi au stabilit un regulament după care vor aloca bani pentru cultele din Timișoara, iar acum vor stabili și sumele pe care le vor da. Consilierii locali vor vota, în viitorul plen, un proiect pe această temă, exact cum s-a propus în ultima ședință de anul trecut. Totul, pentru a nu se mai ajunge în situația de a se face rectificări peste rectificări. Practic, rămâne de văzut câte cereri suplimentare vor mai fi până la finele anului.

curtea de conturi

Robu a injumatatit suma propusa pentru ACS Poli

RCM Timișoara este singura echipă căreia nu i s-au tăiat la jumătate sumele propuse inițial ca alocare suplimentară din bugetul local. ACS Poli se va mulțumi doar cu 500.000 de lei, la fel ca și BC Timișoara. Reducerea sumei a fost propusă de primarul Nicolae Robu, consilierii prezenți votând în unanimitate sumele.

Top